Kristin Nordey Bjerke
Jeg føler at legen mangler empati og forståelse.
Jeg kom med et særdeles vanskelig (for meg følelsesmessig) problem, og ble møtt med en noe krass tone og jeg følte at legen ikke hadde noe forståelse for situasjonen jeg var i.
Følte også, etter å ha lest andre personers erfaringer med samme problem, at jeg fikk noe mangelfull tilbakemelding/tilbud.
Dette er hovedgrunnen til at jeg bytter lege.
I tillegg kom legen på jobb 08:37. Jeg hadde time 08:30, og satt på venterommet da hun kom på jobb.
Synes legen er lite imøtekommende og føler meg "forhåndsdømt". Ble ikke helt tatt på alvor og legen virket stresset og hadde dårlig tid. Jeg har byttet lege.
Legen er godt tilstede ved undersøkelsene og ved samtalene.
Behandlingene er, sålangt man som legmann kan vurdere det,
veldig bra.
Kan anbefales!!
En faglig dyktig lege. Følger opp sine pasienter og tar seg tid. Er dyktig med barn og ungdom, forklarer og snakker direkte til dem. Anbefales på det sterkeste!
Veldig fornøyd med at hun er empatisk og lyttende. Stoler på henens vurderinger, hun virker faglig oppdatert og opplever at hun henviser og har konsultert andre når det har vært nødvendig,
Hun har muligens litt mange pasienter, da hun ofte er forsinket og kan virke litt stresset på tid, men alt i alt er jeg veldig fornøyd og har tillit til henne.