Trond Daae-Johansen
Utrolig dårlig opplevelse. Jeg så ham to ganger for et veldig smertefullt problem. Han var sarkastisk, nedlatende og lyttet ikke eller så ut til å bry seg i det hele tatt. Tilbød ikke en eneste løsning foruten 1 måned med lavnivå smertestillende medisiner. For en av avtalene ringte jeg i forkant for å forsikre meg om at testresultatene mine var inne og at de bekreftet at de var det. Så da jeg kom inn, sa legen at de ikke hadde noen testresultater og spurte hvorfor jeg i det hele tatt hadde kommet inn. Bortkastet tid og penger.Jeg lærte mer om problemet mitt fra ChatGPT. Anbefaler å gå andre steder.
Han virker uinteressert i å lytte til deg og vil ha deg ut så fort som mulig. Han er arrogant og legger ord i munnen på meg. Virker som han vil behandle meg for det han har lyst til, ikke det jeg kommer inn for. Jeg har vært hos han tre ganger, han sier ikke hei, og virker irritert på fra første sekund. Grusomme opplevelser alle gangene jeg har vært hos han. Kan spesielt ikke anbefales når det handler om sorg, psykiske problematikker eller gynekologiske undersøkelser. Virkelig, virkelig styr unna.
Trond har vært min fastlege i mange år men har de siste par årene forandret seg veldig. Virker ikke seriøs i sin jobb lenger. Svarer kort, følger ikke opp, ignorerer bekymringer. Vet han er flink hvis han gidder men trolig lei nå og da bør han heller avslutte med stil enn å avslutte på en måte hvor han mister all respekt.
Kan ikke anbefale å gå til han.
Første og siste gang jeg har brukt han, kanskje den verste fastlege jeg har vært bort i. Fikk ingen gehør for psykiske utfordringer og når jeg insisterte sendte han meg videre til utredning for noe annet mer akutt jeg hadde bedt om med beskjed at spesialistene da også kunne adresses min psykisk helse. Spesialisten mente derimot at han var feil behandler for slikt og at legen aldri sendte videre skjema jeg hadde fylt ut på legekontoret angående min psykisk helse. Kan absolutt ikke anbefale denne legen.
Denne legen viser ingen forståelse eller empati for psykisk helse. Tvert imot fikk han meg til å føle meg mye verre da jeg stod midt i en livskrise. Han er arrogant og avvisende, og jeg fraråder alle som sliter psykisk med å oppsøke denne legen.