Trond Daae-Johansen
Han er imøtekommende og lyttende. Ser på meg og ikke inn i sin pc.
Det er viktig for meg ved besøkene
Trond Daae-Johansen er erfaren lege. Han har hjulpet meg flere ganger med skader som fort kunne blitt kroniske.I noen tilfeller er vel reseptblokka og sykmelding vel fort fremme, men er veldig god til å forklare sykdommer og skader. Som igjen gjør meg som pasient bedre rustet til å hjelpe meg selv, i stedet for å legge meg ned å vente på at ting skal gå over av seg selv.
Anbefaler ham på det sterkeste. :)
flink lege, lyttende og erfaren, men har litt dårlig tid noen ganger.
Dr. Trond D-J kommuniserer godt gjennom blodprøver og tester, men ikke på verbal kommunikasjon eller på sykdommer utover den allminnelige forkjølelsen. I en kritisk tid hvor jeg burde bli henvist til dyktige psykologer og mye oppfølgning, ble jeg som pasient vist på dør av Dr. D-J og måtte bytte fastlege.
Det er legevakten og den nye fastlegen jeg kan takke for at jeg skriver denne tilbakemeldingen idag.
Trond D-J er en veldig god lege så lenge man er frisk. Han er helt klart ikke interessert i pasienter som får kroniske skader, som jeg erfarte i fjor. Etter et 15 år langt pasientforhold, overrasket det meg stort hvor lite interessert han var i å a) finne ut hva som feilte meg eller b) få meg frisk.
Men om man bare trenger time annethvert år er han en fantastisk lege.