Trond Daae-Johansen

Autorisasjon (1990)

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Trond Daae-Johansen er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Trond Daae-Johansen

Nydelig fastlege

Virker kunnskapsrik, trygg og effektiv. Tok en celleprøve som var unnagjort svært raskt og uten ubehag.

Bra lege

Trond D J er min lege "ved siden av" fastlegen. God og lyttende og kunnskapsrik person. Lett å få time, enkelt å kommunisere.

Kjempeflink

Har hatt Trond som lege i 25 år og kjempefornøyd. Flyttet ut av byen men vil ikke bytte lege.
Han tar seg alltid god tid til å lytte å følger opp.

Trygg og kunnskapsrik

Har vært pasient hos Trond D J fra han startet på Oslo City legesenter. Har alltid blitt fulgt opp på beste måte. Raske henvisninger til spesialister.

Kunnskapsrik, effektiv, forstående

Trond har hjulpet meg i mine mange medisinske kriker og kroker. Han tar en hver "greie" på strak arm og fordummer meg aldri. Han er effektiv, noe jeg vet og dermed er forberedt på når jeg kommer til ham. Han er behjelpelig med somatiske plager, men han lytter også når det kommer til psyken. Han tok meg godt i mot da jeg holdt på å møte veggen og gikk inn i en depresjon. Han tok seg tid til å lytte (jeg er sikker på at køen på venterommet bygget seg opp).

Jeg vil anbefale Trond på det varmeste. Han er en effektiv lege, og også en god en. Du skal være trygg på at han vet hva han snakker om og vet hvordan han kan hjelpe deg på best mulig måte.

En siste ting jeg bemerker meg med Trond er at man kan stille spørsmål/kritiske spørsmål og få skikkelige svar tilbake. Det liker jeg!