Stein Anders Solgård
Dette er den beste legen jeg har møtt, han gjør meg trygg og er alltids veldig hjelpsom.
Timebestilling går alltid raskt, og han gir meg alltid den hjelpen jeg trenger.
Anbefales sterkt!
Jeg er en som ikke går så mye til legen, men de gangene jeg har kommet med et problem har dette blitt tatt seriøst og jeg føler jeg har fått den beste behandlingen helse Norge har å tilby. Dette er effektiv og særs god behandling, kan definitivt anbefales!
Kunne ikke bedt om en bedre festlege. Han er alltid tilgjengelig, selv når man som pasient unner han fri. Takk for at du alltid stiller opp med godt humør, humor eller seriøsitet når det trengs.
Stein er den beste fastlegen jeg har hatt. Han er super effektiv, ordner time raskt, reseptfornyelser på dagen også er han empatisk og lytter. Jeg er veldig fornøyd med han og kan ikke anbefale han nok. Er så fornøyd at jeg har valgt å beholde han selvom jeg har flyttet ut av Oslo. Brukermedvirkning er topp.
Doktor Solgård er et forbilde i hvordan han behersker kunsten å balansere effektivitet og menneskelighet i sine timer. Tidvis er timene så raske at en skulle tro Solberg egenhendig forsøkte å løse fastlegekrisen og pasientkøen i Norge, men mine behov og bekymringer har alltid blitt tatt på alvor og jeg har aldri dratt fra timen uten enten en plan eller en løsning.
Skulle ønske jeg fant frem til Solgård for mange år siden.