Stein Anders Solgård

Autorisasjon (2006)

Venteliste

74 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Torshovdalen Legesenter AS Telefonnummer22 09 76 0022 09 76 ...
Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo
Stein Anders Solgård er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Stein Anders Solgård

Hyggelig og kunnskapsrik

Utrolig flott fastlege! Pleier sjeldent å skrive anmeldelser, men Dr. Solgård fortjener virkelig en tilbakemelding om at han gjør en flott jobb. Punktlig, kunnskapsrik og ikke minst er han god å prate med. Som pasient føler man seg godt i varetatt og fulgt opp. En bedre fastlege skal man lete lenge etter.

Veldig hyggelig og imøtekommende!

Han er alltid blid og hyggelig, henviser videre ved behov, og er lett og snakke med.
Er veldig glad for å ha han som fastlege.
Tipp topp, tommel opp!

Trygg, effektiv og kunnskapsrik

Måtte bytte fastlege da min tidligere gikk av med pensjon. Valgte Dr Stein Anders Solgård som til enhver tid har tatt meg godt i mot. Han er spesialist i almennmedisin, noe som gjør at han virker enda tryggere i sine medisinske vurderinger rundt min helsetilstand. Fått time på dagen ved kriser! Velger ingen annen og er superfornøyd etter 2 års bekjentskap. Takk!

Mangel på faglig kompetanse

Arrogant, frekk og langt ifra faglig sterk. Han kom med spydige kommentarer og er ikke hva jeg anser som faglig kompetent. Han møter pasienten på en dårlig måte ved å være mest opptatt av å lese på datamaskinen sin. Han oppleves ikke som en trygg og solid lege.

Fantastisk lege

Solgård er utrolig dyktig. Nå har jeg gått til han i et par år, og jeg turte etter mange år å åpne meg for han om noe jeg slet med psykisk. Han ga meg tid og hørte på meg. Det gjorde at jeg etter flere år turte å oppsøke psykisk hjelp for min mentale helse. Takk Solgård, du er helt rå.