Anders Faaberg
Forståelsesfull, faglig flink og lyttende. Dyktig både i fysiske og elektroniske konsultasjoner og gir gode og raske tilbakemeldinger.
Jeg har dessverre sykdommen MS, jeg har en dyktig nevrolog og jeg er veldig fornøyd med Anders Faaberg som fastlege. :-)
Han er effektiv og lettvint å ha time hos. Samtidig som han gir trygghet og rom når det trengs. Veldig behagelig lege. Har hatt han i mange år.
Flere skriver om delte opplevelser og enveis kommunikasjon. Deler disse opplevelsene og dette er ikke legen å gå til om det er snakk om mer komplisert sykdomsbilde som krever mer tid enn en blodprøve. Har hatt legen som fastlege i flere år uten å være syk, men har de siste årene hatt sykdom utover normalen og hatt hyppige besøk for oppfølging. Vil faktisk gå så langt som å advare mot å gå til han om det er tilfelle. Får man i det hele tatt har forklart seg er han i gang med sine egne teorier slik jeg opplevde det og generelt ikke så veldig interessert i å høre på symptomer som pasienten beskriver. Tar altfor raske beslutninger og virker egentlig mer interessert i å bli ferdig. Man må også selv følge opp diverse.
Eneste positive er at man får time relativt raskt og kunne i alle fall sende melding på Pasientsky før de byttet system.
Mye enveiskommunikasjon. Ikke flink til å lytte.
En følelse av at det eneste han bryr seg om er å få ting unna/ bli fort ferdig.