Anders Faaberg
Etter min erfaring er Ander Faaberg den desidert dårligste fastlegen jeg har hatt. Konsultasjonene bar preg av at han var mer opptatt av å snakke enn å lytte, noe som gjorde det utfordrende å få frem det jeg faktisk trengte hjelp med. Han fremsto som arrogant og ignorant, og jeg opplevde ham som lite profesjonell i sin tilnærming.
Det er nesten absurd å si det, men enkelte ganger opplevdes stemningen som amper – noe jeg aldri før har erfart i møte med en lege. Jeg går sjelden til legen, og når jeg først gjør det, er det fordi helsesituasjonen min har nådd et alvorlig nivå. Derfor er det desto mer frustrerende å møte en lege som tilsynelatende ikke tar pasientens helse, og særlig psykisk helse, på alvor.
Han virker altfor komfortabel i sin rolle, noe som gir en uheldig distanse til pasienten. En fastlege skal være en trygghet og en støttespiller i helsevesenet, men dessverre har jeg aldri følt meg ivaretatt i møte med Faaberg.
Rett på sak, kunnskapsrik og behagelig. Hører på pasientene sine og ønsker å finne beste løsning. Kan være litt direkte, men dette oppleves kun som at han kan faget sitt.
Forståelsesfull, faglig flink og lyttende. Dyktig både i fysiske og elektroniske konsultasjoner og gir gode og raske tilbakemeldinger.
Jeg har dessverre sykdommen MS, jeg har en dyktig nevrolog og jeg er veldig fornøyd med Anders Faaberg som fastlege. :-)
Han er effektiv og lettvint å ha time hos. Samtidig som han gir trygghet og rom når det trengs. Veldig behagelig lege. Har hatt han i mange år.