Anders Faaberg

0 av 2000

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Anders Faaberg er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Anders Faaberg

Effektiv og hyggelig.

Er godt fornøyd med Faaberg. Til alle som klager så utfordrer jeg dere til å finne fastleger som har veldig god tid. Et tips til de som er misfornøyde kan være å kommunisere direkte til legen hva dere mener han kan forbedre seg på. Har ikke opplevd at han er arrogant eller nedlatende og har inntrykk av av at han har kunnskap som fastleger flest. Jeg byttet til Dr Faaberg fordi den forrige fastlegen min var mye av det de misfornøyde her beskriver og er fornøyd med byttet!

Superbra

Har gått till Anders i flera år med allt. Psykiatri, knäproblem, ryggproblem, graviditet.
Han är supereffektiv och gör sitt jobb. Han är lyhörd och rak på sak, även öppen för att presentera att orsaken inte alltid är medicinsk och rekommendera alternativmedicin.

Får recept, henvisning och sykemelding vid behov.

Får alltid hjälp och svar på det jag undrar över.

Det är jättelätt att få tid och ännu bättre med appen!!!!

Kanske inte alla är trygga med att han är rak på sak. Men faller mig perfekt i smaken.

Dårlig

Føler jeg ikke har fått hjelp i det hele tatt. Prøver å overbevise pasient om at han alltid har rett uten å høre på pasient.

Trygg og kunslapsrik

Aldri hatt noe å si på faaberrg og han vet å ta riktige valg godt i forholdet til flertallet av andre leger

Flink og effektiv lege

Et særdeles hyggelig og effektivt legebesøk. Hverken mer eller mindre, noe som passer bra inn i en travle hverdag.