Rune Burkeland-Matre
Han er hyggelig å prate med, men virker ikke interessert i hva man har å si. Han tar seg ikke tid til å høre på deg, og er veldig stresset med å komme seg gjennom timen. Har heller ikke opplevd noen form for oppfølging hos han selv om jeg skulle hatt det med min sykdom. Han leser ikke i journalen før timen, og heller ikke epikriser fra sykehusundersøkelser. Jeg må bytte fastlege desverre.
Rune er uten tvil landets beste fastlege. Ingen kan måle seg med hans personlighet, forståelse for pasientene sine og pasientbehandling.
Lytter ikke til pasienten. Avbryter veldig ofte. Opplever han som veldig selvgod. Synd det er venteliste for å komme til en annen lege, ellers hadde jeg byttet på dagen.
Etter å ha fått Rune som lege, da han tok over praksisen til min tidligere lege, var jeg spent. Jeg ble skuffet, opplevde han som lite lyttende og arrogant. Her blir det lege bytte!
Tar seg god tid, lytter, profesjonell. Helt upåklagelig. Bestilte time søndag kveld på helsenorge sine nettsider, og fikk da time dagen etter til lunsjtider. Legebesøket gikk over all forventning. Storfornøyd med legebytte.