Khalid Khawar
Psykisk helse er det bare å glemme. Han lytter ikke i det hele tatt, snakker i munnen på deg og tar deg ikke seriøst. Den lange ventetiden er også helt utrolig mtp. oppfølgelig, aldri opplevd lignende. Ikke nok med at han alltid er forsinket også!
Dette er den beste, mest engasjerte og vennlige, effektive(tror dere skjønner tegninga :p). Burde vel egentlig ikke skrive dette. Da blir det kanskje kø. Men han er helt rå
Jeg har hatt Dr. Khalid i mange år. Kjempe dyktig, omsorgsfullt. Han er alltid tar i mote sine pasienter med stor smil og varm stemme. setter oss på alvor og prøver å mye han kan for at vi blir bedre.
Jeg føler at jeg treffer bror og ikke min lege, føler meg trygt når jeg er hos ham på en konsultasjon og vet at jeg skal får det hjelpen som gjøre frisk igjen. Han er alltid tilgjengelig og svarer på alle mine spørsmålene samt fornye mine resepter samme dag.
Meget synd det er vanskelig å komme igjennom når man ringer for å bestille time og når man til slutt kommer igjennom er resepsjonisten frekk og har ikke tid til å høre på hva du har å si, selv om man selv har sittet bortimot en halvtime i kø for å komme igjennom. Bortsett fra det er Khalid Khawar en dyktige lege jeg ikke vil bytte bort.
Fast lege fra 1999
Veldig fornøyd med han vet ikke om andre men han bryr seg om min helse alltid tar seriøs undersøkelse