Atle Klovning
Upersonlig - man opplever sig som et nummer i systemet. En lege som ikke forstår at pasienter er mennesker og faktisk bør behandles deretter.
Virker ikke engasjert.
Følger ikke op på aftaler. Legekontorservicenivå er ikke eksisterende!!!
Man må vel nok bare være tilfreds med at få være (pasient/et nummer) her!
Ganske uacceptabelt!
Dette er legen som stopper opp når han dokumenterer for å høre hva du har å si. Legen som spør hva han kan tilby til deg som pasient. Legen som jobber ekstra for at du skal få den hjelpen du eller barnet ditt trenger. Undertegnede er med andre ord svært fornøyd.
Er 76 år, bor alene, hadde brukket skulder. I følge kontordame nektet Klovning å ta telefoner/"ville ikke ha det sånn". Måtte evt.ringe tidlig neste morgenen og bestille ø.hj.-time etter først til mølla-prinsippet. Ble undersøkt, behandlet, fulgt opp og henvist til fysioterapi av leger på Volvat !
Vanskelig å si noe mer, da jeg kun 1 gang i løpet av 2 år kom gjennom på telefon for å få time. Den ene gangen jeg fikk time hadde de klart å dobbeltbooke timen, så jeg ble sittende i nesten 1 time og vente - og dette var på morgenen!! Da jeg sendte e-post til legekontoret og påpekte problemene med å komme gjennom på telefon fikk jeg aldri svar.