Ellen Sofie Thorsen

Autorisasjon (2012)

Venteliste

54 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ellen Sofie Thorsen er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Ellen Sofie Thorsen

Fantastisk lege

Ellen er veldig dyktig. Men det er ikke vikaren hennes. Hun opphenget seg i detaljer og misforsto det jeg sa, i stedet for å bare sette i gang en simpel blodprøve. Tok veldig lang tid før jeg fikk svar på denne blodprøven, selv om jeg hadde spurt om tilbakemelding. Måtte ringe inn for å minne dem på det, og da jeg fikk resultatet sto det ikke noe om det jeg egentlig kom for.

Trygg, kunskapsrik, vennlig blid.

En flott lege, vennlig ,blid, får tilitt til henne veldig fort.
Eneste som trekker litt ned er at det er lang vente tid på å få time.
De har akutt timer men blir opplyst av legen at det kan i perioder være vanskelig å få akutt time.
Hun sier at man kan bare møte opp til akutt time og vente, man får hjelp.

Veldig fornøyd

Da min opprinnrinnelige fastlege ble syk, ble jeg overført til Ellen Thorsen. Veldig fornøyd med henne, og kunne ikke fått noen bedre arvtager etter Bjørn Lie (som var en helt fantastisk lege som jeg hadde fra 1987 til han ble syk). Ellen har tid til å lytte og hun henviser hvis det er behov for det. Får også raskt svar hvis jeg sender inn spm elektronisk. Veldig fornøyd 😊

Trygg og empatisk

Fantastisk lege som lytter, hører og ser! Vis det er noe så henviser hun meg videre. Jeg har endelig etter flere år funnet en fastlege som hører meg, og ikke minst er hun veldig flink med barn! Hun er Altid tilgjengelig, sjeldent borte fra jobb og jeg venter aldri mer enn 5 min før hun roper meg inn. Effektiv og dyktig

Dårlig tid

Det virker som hun er slurvete . Setter seg ikke så mye inn i grunnen til hvorfor du er der . Det er mitt inntrykk .