Ellen Sofie Thorsen
Har hatt henne som fastlege i 2 år og er utrolig fornøyd med hennes arbeid. Jeg har slitt med mental helse og kroppsplager lenge og ble møtt, sett og hørt på.
Når det er sagt er selve kontoret vanskelig å få tak i. Telefontjenestene pleier å bli så fullt for akutt-timer at jeg ikke får bestilt time på dagen fordi jeg ikke når telefonlinja.
Dermed er det mulig å bestille time og fornyelse av resepter osv via online bestilling, så det er jo bra. Men sms-tjenester fungerer dårlig for meg da jeg har abbonement via jobben.
På grunn av flytting og styr med legekontoret har jeg måttet bytte lege, men har vært glad for å ha henne så lenge.
Anbefaler å styre unna Alpha Legegruppe
De som sitter i resepsjonen svarer frekt når du ringer. Vet flere har reagert på dette. De tar deg heller ikke seriøst når du ringer, begynner isteden å kverulere og mener du burde bestilt legetime for lenge siden når man vet det er lange ventelister på legekontoret. Dessverre oppstår det situasjoner som gjør at man ikke får bestilt i god tid, men dette har ikke resepsjonen noe forståelse for. Du føler deg rett og slett dårlig etter å ha snakket med resepsjonen og du føler deg absolutt ikke sett eller hørt. Og en del tårer har det vært da de er utrolig spydige.
Ellen er en flink lege, men altfor lange ventelister og lang tid for å få legetime.virker veldig stresset.
Vikaren som pleier å være for Ellen er mye bedre. Hun husker deg og du føler deg sett etter å ha vært hos vikaren til Ellen. En meget blid og hyggelig dame som tar deg seriøst!
Jeg har hatt Ellen som fastlege i omkring 3 år og blir møtt med menneskelighet og kunnskap hver gang. Hun viser forståelse, lytter og følger opp sammensatte utfordringer på en svært gode måte. Jeg kunne ikke fått en bedre lege. Det er viktig å få sagt ettersom noen vurderer vikaren i hennes navn.
Er så glad hun er tilbake, Ellen er et fantastisk menneske og lege, hun har gjort mer for meg enn alle andre leger sammenlagt. Hun bryr seg og spør til og med hvordan det går med samboeren min (som også er pasient hos henne) da jeg er der. Det er tøft å være lege, Ellen gir alt hun kan.
En svært flink fastlege som etter min vurdering er den beste. Hun bryr seg om deg og tar seg tid for å høre på deg. Savnet henne mens hun hadde vikarlegen sin. Kunne ikke hatt noen bedre enn henne.