Ellen Sofie Thorsen

Autorisasjon (2012)

Venteliste

54 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ellen Sofie Thorsen er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Ellen Sofie Thorsen

Trygg og kunnskapsrik

Det var helt fantastisk å komme til Ellen og føle seg ivaretatt igjen :-) Det har jeg ikke vært hos vikaren i Ellen sitt fravær.

Veldig bra!

Ellen er fink, ryddig og omtenksom. Det blir veldig hyggelig når hun kommer tilbake fra permisjon, men jeg kommer også til å savne vikaren. Han har vært helt fantastisk, og jeg har følt meg godt ivaretatt i Ellens fravær. Håper han kan bli på Alpha.

Ikke fornøyd

Vikaren Ermin; Jeg opplevde legen som særdeles uhøflig, veldig usikker og ufaglig.

Han er alltid stresset og har sjelden mer enn Max 10 min til rådighet. Dette går utover kvaliteten og er alvorlig.

Dette er uten tvil det dårligste jeg noen gang har hatt.

Føler meg ikke hørt

Har kun møtt Ellen en gang etter at jeg ble overført til henne etter at min fastlege pensjonerte seg.
Følte hun ikke hørte på meg etter at jeg fortalte henne om serdeles alvorlige psykiske problemer etter traumatiske opplevelser.

Når jeg kom til hennes vikar opplevde jeg det samme, men da fikk jeg i tillegg beskjed om at han ville jeg heller skulle gå til en annen klinikk med problemene mine, uten at han skrev en henvendelse.

Anbefales ikke!

Enestående leger

Kjempegodt fornøyd med Ellen og vikar Basic. Fantastiske leger begge to. Stor sans for Basic, som er grundig, dyktig og omtenksom. Har vært hos ham mange ganger, fått god kontakt og føler meg ivaretatt. Jeg håper han åpner egen praksis/hjemmel etter hvert slik at jeg kan velge ham som min fastlege også videre fremover!