Marthe Kristin Kongshaug

Autorisasjon (1992)

Marthe Kristin Kongshaug er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Marthe Kristin Kongshaug

Uprofesjonelt utilgjengelig

Her finnes inget forværelse, så man må ringe legen direkte for å bestille time. Ved mitt forrige forsøk sommeren 2012 var jeg på vent i telefonen i litt over en time før jeg la på og droppet besøket.
I dag fikk jeg time fort og greit, men da jeg ankom viste det seg at hun egentlig ikke hadde tid til meg likevel. Etter halvannen time med venting uten noen form for informasjon om forsinkelsene, dro jeg med uforrettet sak og bestemte meg for at lege Marthe Kongshaug har fått kaste bort nok av min tid.

På pluss-siden kan det nevnes at hun har vært velvillig innstilt til reseptskriving pr. brevveksling fra tid til annen.

God oppfølging

Jeg har hatt Marthe som fastlege i fire år. Visst er hun ofte stresset, og systemet legekontoret har uten resepsjon er ikke helt heldig. Men hun har gitt meg god oppfølging både i en livskrise, med å finne ut av allergi og diverse småting. Hun kan være empatisk og tålmodig, og har humor, og det har aldri vært vanskelig å få akuttime.

min inntrykk

Jeg anbefaler ingen til å ha henne som fastlege.
Hun har aldri tid til å prate med deg.
Før man kommer inn og sitte seg, begynner hun å spørre fødselsdato.
Jeg hadde henne som lege i 3 år. Hver gang jeg gikk, spurte hun om historien min. i 2013 var jeg hos henne 22 ganger hvergang jeg gikk spurte hva er problemme. Hun husket ikke ansiktet mitt engang. Jeg har fortalt henne mer enn 10 ganger at jeg er gift og hun har skrevet det på pc-en sin. Men aldri husker det.
Man får ikke snakke med henne rolig og diskutere hva som er problemmet. Før du begynne å si noe så er hun ferdig skrevet resepten.
Hun virker stressende og opptatt alltid.

att jag tänkte att jag ville ge henne en chans trots dåliga rec innan, skulle ja inte gjort. ..

Att bli behandlad så fruktansvärt dåligt av en läkare har jag aldrig blivit!
Att jag ville ge henne en chans trots dåliga kommentarer innan så kanske hon är bra mot mig tänkte jag.... Fel fel fel, stressad och lyssnade inte ett ord på hur jag mådde och kände. .. slängde papperna framför mig och börja prata i telefon. .. allmänt otrevlig. ..

Faglig flink og effektiv

Kongshaug får ufortjent mye kritikk her, synes jeg. Hun er tross alt lege, ikke psykolog. Hun tar faglig gode avgjørelser og er effektiv, konkret og direkte i samtaler. Hun tilbyr absolutt det man behøver av en fastlege.