Marthe Kristin Kongshaug

Allmennmedisin

Autorisasjon (1992)

Marthe Kristin Kongshaug er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Marthe Kristin Kongshaug

Mycket nojd med denna lege!

Jag ar svensk och flyttade till Oslo for ett ar sedan. Jag har haft denne legen och fatt hjalp med det jeg trenger. Mycket imponerad av snabb och proffessionell hjelp. No bullshit- Jeg anbefaller denne legen varmt.

Fin og jordnær lege!

Hun møter oss på en sympatisk måte. Snakker til datteren min på en fin måte. Enig med andre her - denne legen får urettmessig mye kritikk. Jeg synes hun virker både sympatisk og flink i yrket sitt!!! Fortsetter hos henne. Vi fikk time på dagen og ble behandlet med respekt, og vi kommer gjerne igjen.

Avlyser time uten å si fra til pasient

Jeg skulle til henne for første gang, ventet i 40 min, ble stresset da en kvinnelig lege stormet ut, som viste seg å være henne. Jeg fikk ingen beskjed og ble henvist til å trekke kølapp til en annen lege..

Dårlig tid, ikke tatt seriøst

Jeg har en alvorlig arvelig sykdom. Jeg flyttet til Oslo og måtte derfor bytte fastlege. Da jeg kom inn til denne legen for første og eneste gang rakk jeg ikke å fortelle om min sykdomshistorie. Jeg har et mageproblem som jeg er redd for at skyldes en utvikling i sykdommen. Jeg ble sendt ut på gangen etter 30 sekunder for å ta en test, trodde jeg skulle inn igjen, men det viste seg at det var det hele. Jeg rakk kun å fortelle at jeg ikke hadde vært hos lege på et par år og at jeg hadde vondt i magen, men altså ikke at magesmertene høyst sannsynelig kun var et symptom på at min tilstand forøvrig hadde forverret seg.

Komplett galskap!

Legesenteret har skitne gulv, jeg fikk ingen mulighet til å bestille time, det er ingen legesekretær, og veldig lang ventetid. Når jeg endelig kom inn, ble det ikke viet meg mer enn 2 sek. oppmerksomhet. Legen var totalt uinteressert! Jeg har astma, og fikk beskjed om at med mindre jeg var stressa eller ikke fikk puste, var ikke dette alvorlig. Dette var bare 8 timer etter jeg hadde fått pustehjelp på legevakta!

Jeg besøkte legen én gang, og vil for all fremtid sjekke legelisten før neste besøk. Anbefaler ingen denne legen!!