Marthe Kristin Kongshaug
Personlig mener jeg at legen var Uprofesjonell, viser svært lite sympati, og har lite interesse i pasienten
Kongshaug har vært min fastlege i 10 år, men må dessverre byttes ut grunnet flytting. Hun har vist seg å være veldig etterrettelig, og får henvisninger og annet raskt unna. Har aldri hatt behov for purring på noe som helst. Hun har vist tilgjengelighet ved å tilby meg å komme til time der og da. Har alltid opplevd henne som positiv og støttende, hun er fastlege ikke psykolog, så her er det ikke snakk om å dele problemer i vide og brede.
Har hatt Marthe Kongshaug som fastlege i mange år. Hun er tvers igjennom en superdyktig lege. Hun bruker ikke tid på uvesentligheter og kan kanskje oppleves som krass av sensitive personer. Men vil du ha en medisinsk svært kompetent og superdyktig lege er Marthe absolutt å anbefale. Hun gjør en veldig god jobb også i kompliserte tilfeller. [Navn fjernet av moderator]
Ringte fordi jeg trengte helsehjelp og ble møtt med kjeft, begynte å gråte i telefonen fordi hun var så stygg mot meg. Jeg har aldri opplevd slik behandling av helsepersonell, men fikk den hjelpen jeg trengte av legevakten.
Har hatt Marthe som fastlege hele mitt liv, og har alltid blitt møtt med forståelse og effektivitet.
Ønsker du noen som kan dulle med deg er ikke dette legen for deg - men hun er virkelig kunnskapsrik og gjør sitt for at du skal få den hjelpen du trenger.