Nadim Latif
Latif er den beste legen jeg noensinne har vært hos. Han har 100% oversikt, tar meg så utrolig på alvor og jeg føler han er ufattelig god til å lese meg som person. Han tar initiativ og er ganske effektiv / intensiv (men dette er absolutt ikke negativt ment), han får gjort mye på kort tid!! Hele min familie har byttet til Latif og alle er SÅ fornøyde.
Latif vil nok være en grei kar, men har ofte dårlig tid pga for stor pasientgruppe. Er humørsyk, belærende og vet alltid best. Kan tidvis virke skremmende og mangler den viktige "du-jeg-kommunikasjonen" som er så viktig mellom pasient og lege. Å være "redd" for fastlegen sin, gjør at man bare går dit når det er helt nødvendig. Han bør se mer på pasienten enn i sin PC.
Han er mere opptatt av tlf og PC
Tåler ikke og bli sagt i mot
Jeg hadde med en 40 siders spesialisterklæring i fra en av Norges mest kvalifiserte
Nevrolog
Latif ville ikke lese det og sto på sitt
Har bare gode ord å si om Latif:-) Han tar seg god tid, og undersøker heller en gang for mye! Det er en glede å ha han som lege:-D
Dr. Latif er en meget seriøs lege som er grundig og er imøtekommende. Han har integritet og hvis noen oppfatter ham som en hissigpropp, så har de tatt alvorlig feil. Han er bestemt, men er ikke en som lar seg villede, han har bestemte meninger om sitt fagfelt og det er helt riktig i min bok.
Dr. Latif har mine varmeste anbefalinger.