Daniella Lotfi
Hatt Daniella i ca 10 år, aldri hatt bedre lege. Hun er presis, imøtekommende, alltid blid, ser mine behov og er veldig forståelsesfull. Flyttet Oslo og har fortsatt beholdt hun. Blir også med videre selv om lang reisevei.
Anbefales på det sterkeste👍
Vanskelig å få kontakt. Ved E-konsultasjon / resept fornyelse får ikke det man vil og bare kort svar. Har alltid dårlig tid. Ved annen lege kontakte vedkommende får å få informasjon så ble jeg belastet. Ellers en god lege.
Daniella Lotfi har vært min og mannen min sin fastlege i flere år. Hun er en veldig flink og profesjonell lege, som er interessert i å vite hvordan det går, hva problemet er, og er med engang ute etter å finne den beste hjelpen hun kan gi! Utrolig fornøyd, og vil aldri bytte fastlege.
Jeg er kjempefornøyd med Daniella som fastlege. Jeg opplever henne som faglig dyktig. Hun lytter, er forståelsesfull og gir raskt riktig hjelp på en effektiv måte. Samtidig tror jeg hun er tøff nok til de vanskelige samtalene. Anbefales!
Imøtekommende,fikk raskt overblikk på min diagnose.Hadde vært bla.på legevakt og privatpraktiserende lege uten å finne ut hva det var...men Lottfi fant fort ut av den,og sendte meg videre til spesialist raskt.Har et mye bedre liv i dag.