Daniella Lotfi
Vanskelig å få kontakt. Ved E-konsultasjon / resept fornyelse får ikke det man vil og bare kort svar. Har alltid dårlig tid. Ved annen lege kontakte vedkommende får å få informasjon så ble jeg belastet. Ellers en god lege.
Daniella Lotfi har vært min og mannen min sin fastlege i flere år. Hun er en veldig flink og profesjonell lege, som er interessert i å vite hvordan det går, hva problemet er, og er med engang ute etter å finne den beste hjelpen hun kan gi! Utrolig fornøyd, og vil aldri bytte fastlege.
Jeg er kjempefornøyd med Daniella som fastlege. Jeg opplever henne som faglig dyktig. Hun lytter, er forståelsesfull og gir raskt riktig hjelp på en effektiv måte. Samtidig tror jeg hun er tøff nok til de vanskelige samtalene. Anbefales!
Jeg er utrolig heldig som fikk Daniella som fastlege. Hun ser meg,hører meg er tilstede på en måte som får meg til å føle meg trygg og godt ivaretatt.
jeg og familien min har hatt Daniella Lotfi som fast lege i nesten 10 år og er kjempe fornøyde med henne. Jeg personlig er kjempe glad for å ha fått henne som min fast lege. Hun er en kjempe blid person.