Mikkel Mundal
Jeg har hatt Mikkel Mundal som fastlege hele livet, og det er både positive og utfordrende sider ved ham som lege. På den ene siden er han en varm og omtenksom lege, noe som gjør at man føler seg godt ivaretatt når man først er inne til konsultasjon. Dessverre er oppfølgingen elendig – ved flere anledninger har han glemt å sende henvisninger eller resepter som avtalt. Har ved flere anledninger måttet ty til private ordninger for å få tilstrekkelig hjelp.
Du kan bare glemme å få kontakt med ham på telefon eller via Helsenorge; her må man sette opp time for så mye som å minne han på hva som ble avtalt sist time. Resepsjonistene er dessuten svært lite behjelpelige, og venterommet på Marienlyst legesenter er en historie for seg selv..
Har hatt han som fastlege i flere år, selvom det er mye kø på venterommet tar han seg alltid tid til meg (han haster ikke igjennom timen).
Bytter da jeg ikke bor nærme legesenteret, ellers hadde jeg blitt værende.
Jeg har hatt Mundal som fastlege i over 20 år. Han er en veldig fin lege på det medmenneskelige plan. Men det er vanskelig å få time, alltid lang ventetid, også når du faktisk har fått time og sitter på venterommet. Dermed blir alle konsultasjoner veldig travle.
Han tar deg på alvor og får deg til å føle deg ivaretatt, men følger ikke opp tilstrekkelig. Dermed er den reelle opplevelsen av å bli tatt på alvor en helt annen. Jeg har mange ganger måtte ty til legevakt eller private alternativer for å få nødvendig oppfølging.
Forrommet er en historie i seg selv. De har ett og annet å lære.
Legen er erfaren, men glemmer avtaler og følger ikke opp med henvisninger og resepter. Tar ikke tlefonkonsultasjoner og ber om å få pasienten inn på nye timer. Er alltid forsinket, ofte >30 min.
Resepsjonistene er ekstremt uprofesjonelle og vnaskelige å forholde seg til. Det går ikek an å kommunisere med Mikkel uten å være i en fysisk time.
Munndal er den beste fastlegen jeg har hatt.
God tid, spørrende, omtenksom og en kjempefin humor. Har hjulpet meg gjennom både små og store hendelser. Anbefales på det sterkeste.