Mikkel Mundal

Låst – ingen venteliste

Mikkel Mundal er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Mikkel Mundal

Svært fornøyd

Jeg har hatt Mikkel Mundal som fastlege fra oppstart av ordningen, og er/har vært svært fornøyd.
Jeg slutter meg imidlertid til kritikken av forværelsetjenesten. Jeg har opplevd å måtte bruke for mye tid på å komme forbi en obstruerende person, jeg har tom måtte krangle i en for meg svært vanskelig situasjon.
Jeg har også opplevd å sitte oppimot en time i telefonkø noe som ikke er akseptabelt. Generelt er det for lenge å vente i telefon, og løsningen er ikke alltid å sende epost/sms.

Lytter ikke

Det virker som han hører etter, men det gjør han ikke. Han er veldig hyggelig å imøtekommende men det hjelper lite når han ikke sender henvisningene eller så sender han dem feil, og alt tar ekstra ekstra lang tid.
Han husker ikke helt hva han har gjort noen ganger så da må man ta samme praten en gang til. Ganske så frustrerende. Jeg har hatt samme samtale med han nå tre ganger på rad.

Jeg har fått veldig dårlig behandling rett og slett.

Fantastisk lege, kunnskap, empati.

Mikkel er på alle måter den beste legen jeg noensinne har hatt. Han ser deg, hører på deg, kommer med konstruktive, forklarende svar på mine spørsmål.
Det som trekker noe ned, er legesekretærene dom kanskje burde gått et kurs i kommunikasjon, empati, føler seg av og til "overkjørt", sånn skal det ikke være.

Profesjonell, tillitsvekkende og hyggelig.

Hele familien har brukt Mikkel som fastlege i mange år og vi er alle enige om at han er en meget dyktig og sympatisk lege som trygt kan anbefales. Etter at han flyttet fra gamle og slitte lokaler i Vidarsgate til de nye lokalene i Slemdalsveien er det en fornøyelse å gå til ham. Det eneste som ødelegger er en av sekretærene som både er kverulerende og vanskelig å ha med å gjøre.

Omtenksom og profesjonel

Han lytter, støtter og veileder. Rolig og behagelig. Dyktig lege. Løsningsorientert og grundig. Ser pasienten.