Rattan Singh Rattan

Allmennmedisin

Autorisasjon (1993)

Rattan Singh Rattan er en av 606 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Rattan Singh Rattan

Lav empati, latterligjør alt jeg sier

Han er heldigvis ikke min fastlege, men fikk beskjed om at jeg skulle til han da jeg fikk time. Han tok ikke problemet mitt seriøst. Vil ikke undersøke. Når jeg spør om ting oppfører han seg som om det er det dummeste han har hørt. Lite empati og forståelse.

Bryr seg ikke om pasienten i det hele tatt.

Jeg har hatt Dr Rattan som fastlege i ca en mnd nå. Og jeg har vært syk en stund og venter på operasjon, så jeg har hatt mye å gjøre med han gjennom denne måneden. Det eneste jeg kan si er at legen ikke virker som han bryr seg om pasienten er i smerter, og er veldig lite medgjørlig og samarbeidsvillig.
Er på venteliste hos en annen fastlege nå, byttet omtrent noen dager igjen etter at jeg hadde vært hos han.

Min fastlege

Har hatt DrRattan som fastlege i 20 år . Noen ganger er vi ueneig, men han hører på meg, og har hjulpet meg ,,over,, mange ting. Vil bare ha han som fastlege . Håper han fortsetter lenge.

Uhøflig, manglende kunnskap

Lite medisinsk kunnskap, uhøflig og lar deg ikke snakke. Kommer med rare råd og meninger. Styr unna!

Trygg kunnskap

Viser interesse for min situasjon og gir gode råd om hvordan jeg bør forholde meg til mine plager og sykdommer.