Svein Stiksrud
Jeg har flyttet mye og byttet lege ofte - men jeg er veldig fornøyd med Stiksrud. Han er god og omgjengelig, i tillegg til at han virker og bry seg om meg.
Dessuten har "Din Lege" en flott funksjon der man bestiller time via nettsiden - det gjør at man slipper og sitte i telefonkø, eller stresse for å få time.
Kunnskapsrik, faglig oppdatert, effektiv og hyggelig. Til tross for mange pasienter er lyttende. Gir ikke inntrykk av å ha dårlig tid
Enig med personen som skriver: "bra for deg som er sjelden syk med klare problemer, dårlig for deg som har mye og sammensatt sykdom eller er psykisk nede. For barsk og rask!"
Han tar seg tid, kommunikasjon er bra, han tar problemene på alvor, flink på små kirurgi. Jeg har ingen ting å utsette på denne legen. Har gått hos han i 2 år nå og blir virkelig tatt på alvor. Han prøver å løse ting uten å slenge ut piller i hytt å pine. Anbefales.
Hoven og arrogant, og mest opptatt av å flekse muskler. Dette blir litt pinlig, når han begynner å bli udatert, både når det gjelder fag og alder.