Svein Stiksrud
Denne legen anbefales ikke. Svein Stiksrud lytter kun til seg selv, og avbryter gjerne. Etter noen konsultasjon har jeg heller valgt å rådføre meg med min bedriftslege ved behov for legehjelp.
Din lege har for mange pasienter i forhold til bemanningen på kontoret forøvrig. (Back office) lang ventetid på telefonen. E-Mail vedrørende timebestilling blir ikke besvart pga for lav bemanning
Lang ventetid på labratorieprøver og også i resepsjonen. For dårlig kvalitetskontroll av 24 timers blodtrykkmåler. Tre måleapparater har for min del ikke fungert.
Forøvrig er jeg fornøyd med Stiksrud vedgjørende tilgjengelighet når telefonen først blir besvart.
Jeg har byttet fra en fastlege som jeg ikke var fornøyd med, til denne legen. Jeg er veldig fornøyd; han har fått orden på flere ganske enkle ting som min gamle fastlege ikke hadde tatt tak i eller fulgt opp. Flink til å lytte, ikke unødvendige sykemeldinger eller medisiner, treffer gode konklusjoner, forklarer godt rundt diagnosen, og sender også prøvesvar i posten så man alltid får oppfølging. Det er god stemning, han virker som han trives i rollen sin, og han behandler pasienten med respekt. Hvis det ikke er ledig hos denne legen har legekontoret legevaktordning, slik at man kommer inn hos en annen lege på dagen, og det er flott.
Her er det super bra service. Alltid hjelp å få på dagen selv om din egen fastlege er helt opptatt. Lab med super service og apotek og Røntgen ett i første etasje.
Bedre fastlegeopplegg enn dette er det ikke mulig å finne!
Sint, ufin og arrogant. Brukte tiden på å kritisere tidligere behandling av andre leger og tok overhodet ikke problemet mitt på alvor. Hadde tydelig en dårlig dag, og lot detter få utløp. Skremte meg fra å gå til lege det neste året, som fikk noen følger. Sendte inn klage på denne legen, men fikk aldri svar.