Said Tutunchian
Said er en dyktig lege og et godt menneske!
Han tar seg god tid til å lytte, og prøver å forstå. Han setter av tid til oppfølging og yter sitt beste for at du skal kunne følge med i prosessen av alt han gjør.
Jeg står i venteliste for å få ham som min fastlege og kommer til å gå en trygg fremtid i vente!
Han er rask og du kommer inn til timen. Det er ofte unge vikarer for ham. Jeg har opplevd at han har ventet for lenge med henvisning.
Superfornøyd med said som lege. Han kan mye om det meste , selv har jeg vært imponert over kunnskap om alt fra ryggproblemer , graviditet, sjelden genetisk øyesykdom, osv. Han er veldig belest!
En god lytter og en dyktig lege. Han er vet sine begrensninger og konferer med ulike instanser ved behov. Føler at jeg og familien er i de beste hender!
Jeg er en av de heldige som har Said Tutunchian som fastlege. Beklager til dere andre, tror listen hans er konstant full som fastlege. Traff han første gang i 2010 ved en tilfeldighet da jeg trengte en eller annen resept. Ved det tidspunktet var han helt ny ved harbitzalleen legesenter, jeg fikk en time hos han som vikar, gikk etter den timen rett hjem, logget meg inn på nettet og skiftet over til han som fastlege. Han er imøtekommende, forståelsesfull, motiverende, dog meget pragmatisk, men han ser meg som ett totalt menneske. En person jeg har stor respekt og tillit til fordi han er den han er som menneske samt hans grunnverdier, ikke bare fordi han er legen min. Skal også legges til at fyren er en smarting med mye humor - dvs at han totalt sett er faglig dyktig. Tommel opp!