Tor Olav Milde

Psykologspesialist

Ukjent

Autorisasjon (2001)

Milde psykologipraksis Telefonnummer992 39 723992 39 7 ...
Østre Nesttunvegen 10 5221 Nesttun
Tor Olav Milde er psykolog i Bergen

Siste vurderinger av Tor Olav Milde

Fikser problemet istedenfor å prate om det

Klinikk: Milde psykologipraksis Skrevet

Min opplevelse av Tor er at han tok tak i panikk angsten og bekymringsangsten mer effektivt enn noen andre jeg har vært borti. Ja - han har sin metode som går på at det meste av arbeidet gjøres hjemme. Men jeg følte meg sett og tatt vare på om jeg trengte veiledning eller støtte underveis i prosessen. Og døren hans er alltid åpen om jeg skulle trenge det igjen. Ikke en samtale terapeut, men en som faktisk fikser problemet. Anbefaler til alle jeg hører sliter med angst.

Ikke bra

Klinikk: Milde psykologipraksis Skrevet

Virket mest interessert å bli fortest mulig ferdig med meg. Konkluderte kjapt med at det var snakk om sosial angst, tok meg gjennom tre timer med helt selvsagte prinsipper i sosial samhandling og hvordan angst fungerer og satte "saken på pause" etter 3 timer, med beskjed om å ta kontakt igjen hvis det skulle være noe. Virket lite interessert i å forstå min situasjon utenfor diagnose-beskrivelsen av sosial angst og hadde en tendens til å avbryte så fort jeg gjorde noe mer enn å svare på nøyaktig det han spurte om (å utbrodere svar utover "ja" eller "nei" var ofte nok).
Personlighet og fremtoning får man gjort lite med, men det er rimelig å forvente at man hilser ordentlig på hverandre ved første møte. Noe Tor ikke gjorde.

Trygg og dyktig psykolog

Klinikk: Milde psykologipraksis Skrevet

En meget dyktig og profesjonell psykolog. Han har en rolig og tillitsvekkende tilnærming, et behagelig vesen. Hos Tor føler man seg sett og hørt, og han er virkelig til stor hjelp.

Forferdelig

Klinikk: Milde psykologipraksis Skrevet

Verste psykolog ever! Arrogant og null evne til å føle empati. Snakket om hvor dyktig og flink han var og hvor mye erfaring han hadde. Men til meg sa han at jeg hadde "alt for mye" og at han kunne ikke gå inn i det. Men at han kunne behandle panikkangsten min på null komma null. Jeg spilte bare med til slutt for jeg følte han overkjørte meg helt uten å forstå meg som menneske! Han kunne bli amper og sint hvis jeg stilte spørsmål ved noe jeg ikke forstod og han virket utålmodig og irritert. Jeg avsluttet timene hos han ganske kjapt. Verre psykolog skal man lete lenge etter! Nå får jeg god oppfølging og behandling på Dps og har fått diagnosen kompleks ptsd og dissoiativ lidelse. Jeg møter god forståelse og empati og gjør fremskritt med behandlingen. Styr unna denne psykologen sier jeg bare!

Full fokus på å løse problemer

Klinikk: Milde psykologipraksis Skrevet

Opplevde Tor Olav som profesjonell og kunnskapsrik, med full fokus på å løse problemer istedenfor å bare snakke om dem. Jeg lærte utrolig mye om meg selv på kort tid, og bekymringsangsten min forsvant helt på under 2 måneder.