Elin Holthe Johnsen
Tok meg ikke seriøst og det virket som hun syntes jeg var mer en plage enn en pasient hun ønsket å hjelpe
Etter en kjapp konklusjon på 2 minutter så fikk jeg bare nedlatende svar på spørsmål jeg hadde som at det var en selvfølge.. hun hadde bestemt seg før jeg kom.. ikke vært borti dårligere kundebehandling tidligere
Hadde bestemt seg for hva det var før jeg kom inn. Tidenes raskeste undersøkelse. Ble gitt en diagnose og på spørsmål om hva det innebar så fikk jeg til svar «det er ikke noe du trenger å tenke på». Vil si meg uenig i det. Gikk ut av legekontoret og følte meg verre enn da jeg kom inn.
Etter 2 ganger hos henne, fortsatt ikke klokere. Virker lite interessert i å komme til bunns i problemer pasienten har. Dårlig lytter og krass i tilbakemeldinger. Kommer ikke til å anbefale henne til noen, heller ikke dra tilbake dit! Bortkastet tid og penger. Forventer LITT mere av en hudspesialist.
Jeg har vært pasient siden våren 2020. Føler meg trygg og godt ivaretatt. Elin er grundig og tar nødvendige grep. Det er alltid hyggelig og komme til time. Blir tatt godt i mot av hyggelige damer i resepsjonen. Jeg anbefaler Hønefoss hudlegekontor.