Halvor Oustad
- Generell kirurgi
- Urologi
- Urologisk kirurgi
Da jeg var på vei til Parsennklinikken, følte jeg en viss
uro, men det var ingen grunn til det.
Jeg ble mottatt av en hyggelig kontorsøster som fortalte
meg alt som jeg skulle gjøre.
Halvor Oustad var meget dyktig i sin vurdering av meg.
Jeg kan absolutt anbefale denne KLINIKKEN
Jeg ble henvist hit av min fastlege, og fikk automatisk time en uke senere. Deilig å slippe å vente i 3 måneder slik jeg ofte gjør i det offentlige. Pga samarbeid med staten betalte jeg bare engenandel. Jeg ble møtt av to varme mennesker som var pofesjonelle og tok seg god tid til meg. Undersøkelsen var fort over, og jeg opplevde at legen tok meg på alvor og ga meg råd til videre oppfølging.
Anbefales på det varmeste!
Her føler jeg dessverre ikke at jeg ble tatt godt imot. Det ble gitt dårlig informasjon og vist lite interesse for meg som pasient. Vil anbefale alle å styre unna Parsennklinikken så langt det lar seg gjøre.
Følte meg veldig utilpass, og følte ikke at det ble tatt hensyn til meg som pasient. Fulgte heller ikke opp i etterkant av videre utredning. Hadde aldri dratt hit igjen, og anbefaler ingen andre å gjøre det.
Ser straks feil som har blitt gjort og dokumenterer det med avvik fra Nasjonale retningslinjer, prøver ikke å beskytte leger som har gjort feil men sier det som det er. Det er godt at det finnes slike leger. Norsk pasient skade erstattning og helsetilsynet underslår journalførte opplysninger og kommer med direkte løgner for å beskytte leger som gjør feil.Da har vi liten mulighet til å forbetre Norsk helsevesen.