Awn Bin Akil Syed
Opplevde legen som lite servicemind og noe uinteressert. Lite informasjon å få. Jeg visste heller ikke når timen var ferdig siden han satt med ryggen til meg og så på pc. Ikke sa han hadet, så til slutt bare reiste jeg meg opp å gikk.
Anbefaler ingen å gå dit.
Jeg er veldig fornøyd med mitt øyelegebesøk.
Legen var hyggelig og virket som om han kunne faget sitt godt.
Han gav meg god informasjon om tilstanden til mine øyne, om hvordan jeg kan få terminalbriller og om at han informerer min fastlege om resultatet av undersøkelsen.
Ble øyelokkoperert for ca 10 år siden , kjempefornøyd med resultatet. Husker legen som meget hyggelig og flink. Hadde ny time nå, da kjente jeg ikke igjen legen, selv om han mente jeg ikke trengte ny operasjon, kunne han i det minste vært høflig- ikke spydig. Fikk meg nesten til å gråte !
Håndhilser ikke. Holdning og språk oppfattes likegyldig. Informerer ikke. Må spørre for å få nødvendig informasjon ...
Var hos han med min 5 år gamle sønn for en undersøkelse. Vi fikk ingen informasjon om hva som skulle skje, gikk bare rett på sak. Ingen vennlig tone ovenfor 5-åringen i det hele tatt, bare strenge kommandoer om hvordan han skulle sitte osv. Da han skulle gi 5-åringen øyedråper, og han protesterte fordi han var redd, så ble han irritert og ba oss gå på venterommet så jeg kunne gi dråpene selv. Han hevet også stemmen og truet med at hvis gutten gråt så måtte vi dryppe øynene hans minst to ganger til! Når vi etterhvert kom inn til han igjen så sa legen rett ut til sønnen min at han ikke hadde vært flink, og at dette måtte han dra hjem å tenke over!
Kommer aldri til å dra tilbake dit!