Profilbilde av plastikkirurg Bjørn E. Rosenberg

Bjørn E. Rosenberg

Profilbilde av plastikkirurg Bjørn E. Rosenberg
Plastikkirurg

Om

Dr Bjørn Rosenberg er spesialist i plastikkirurgi og har i 10 år vært overlege ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter. Han er svært godt renommert som kosmetisk kirurg og har over mange år vært leder av Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP) og vært medlem av Spesialitetstkomiteen i plastikkirurgi.

Dr Rosenberg var ferdig utdannet lege fra Universitetet i Bergen i 2000 og han har vært spesialist i plastikkirurgi siden 2007. Han er bosatt i Bergen, og har tidligere arbeidet som overlege ved plastikkirurgisk avdeling ved Ullevål Universitetssykehus og Haukeland Universitetssykehus. Dr Rosenberg var i en lengre periode sjef for Brannskadeavsnittet ved Haukeland Universitetssykehus.

Dr. Rosenberg har en særlig interesse for estetikk og funksjonelle plager og hans filosofi er å søke etter det naturlige og "uopererte" resultatet. Han er også svært erfaren når det gjelder nese / ansikts kirurgi, Han er medlem av Den norske legeforening, Norsk plastikkirurgisk forening og Nordisk Plastikkirurgisk forening.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2000)

Hud og Laserklinikken AS Telefonnummer70 07 76 7770 07 76 ...
Webjørn Svendsensgate 8 6150 Ørsta
Bjørn E. Rosenberg er plastikkirurg i Ørsta og Bergen

Siste vurderinger av Bjørn E. Rosenberg

Anbefales absolutt

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Kjempefornøyd med brystproteser hos Bjørn E. Rosenborg. God oppfølging hele veien og kjempefornøyd med resultatet

Følte meg mindreverdig

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Det første som ble vurdert av Bjørn, var om jeg var privat pasient eller om det offentlige betalte regningen. Pga store plager, så var jeg henvist fra det offentlige. Siden jeg var henvist av det offentlige, så fikk jeg følelsen av at jeg var en mindre viktig pasient. Jeg hadde ventet lenge på operasjonen, men ble skuffet over at han virket uinteressert og lite fokusert. Opptegningen ble skjev, noe jeg trodde var pga skjevheter i kroppen, men det viste seg at det var resultatet som ble skjevt, noe som ikke viste seg før etter en del uker når operasjonssårene var grodd. Når det ble påpekt på en kontroll, ble det avfeid med at jeg måtte være fornøyd med det resultatet jeg hadde fått, siden det offentlige betalte. Jeg spurte også om jeg kunne få kjøpe nødvendig ekstrautstyr til tiden etter operasjonen, men jeg fikk kun det som var absolutt nødvendig, og fikk heller ikke lov til å betale selv for mer, fordi jeg var en "offentlig pasient". Min forespørsel om å betale fullt for ekstrautstyret jeg ønsket å kjøpe, ble avslått. Jeg hadde heller ønsket å betale selv for et godt resultat, nok utstyr til tiden etterpå og respektfull behandling, enn som nå, der operasjonen ble dekket av det offentlige, og jeg ble behandlet som "annenrangs" og lite viktig.

Meget fornøyd

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Har fått utført nesekirurgi både utvendig og innvendig.
Var mye å rette opp i og en omfattende operasjon. Fikk god informasjon før operasjonen om både inngrepet og dagene etterpå. Legen forklarte grundig hva han ville gjøre. Tegnet og viste bilder av før og slik han så for seg etter operasjonen. Veldig bra. følte meg trygg. Ble også forklart at det ikke alltid kunne bli helt slik en ønsket. I mitt tilfelle ble det veldig bra. Er veldig fornøyd med både resultat, oppfølging og informasjon.

Byttet sylikom proteser og løft på klinikken. Eg er veldig fornøyd.

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Veldig fornøyd med resultat, reint kunst. Veldig glad at eg har bestemt meg for den lege og den klinikken. Fikk veldig godt forklart før operasjon, fikk svar for alle mine spørsmål detaljert at eg forstår best mulig. Følte meg trygdt. Resultat er over alle forventninger.

Bukplastikk

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Veldig fornøyd med bukplastikk, fikk en helt ny fasong på mage, midje og rygg. Nøyaktig og detaljfokusert.