Geir Slapø
Mulig Geir er en god lege. Det vet jeg ikke, for jeg får jo ikke time hos han.
Jeg fikk en henvisning og ventet i fem måneder uten svar. Når jeg ringte snakket jeg med en veldig stresset og avbrytende dame, som mente det er seks måneders ventetid, og at ingen henvisninger blir vurdert før det. Ja vel, hvordan skulle jeg vite det? Det er jo ingen som har kontaktet meg.
Jeg venter likevel i to måneder til før jeg tar kontakt igjen. Nå har det gått syv måneder, og denne gangen hevder damen på telefon at legen ikke en gang har sett henvisningen, men at hun skal gi beskjed. Hun kan ikke si om jeg må vente i flere uker eller måneder.
Jeg forstår at det er lang ventetid, men det går an å snakke ordentlig på telefon, uten å avbryte og legge på uten å si ha det. Det er skremmende at syke mennesker må forholde seg til dette.
Det kunne også hjulpet å vurdere henvisninger løpende, og gi pasienter beskjed dersom det er stor pågang. I det minste kan man gi beskjed dersom ventetiden er et halvt år. Spesielt hvis ventetiden blir lenger enn forventet.
På disse syv månedene kunne jeg blitt henvist et annet sted og sluppet å bli behandlet dårlig på telefon.
Jeg har gått til Slapø en stund nå og han er virkelig en av de beste legene jeg har vært borti. Han ser pasientene sine og snakker på en så fin måte. Virkelig fantastisk.
Min mor brukte dr. Slapø i ca ti år da hun fikk diagnosen Parkinson. Jeg fulgte henne dit flere ganger. Magnat er ikke et hyggelig senter. Håpløst og dyrt å parkere utenfor. De som jobber i resepsjonen var arrogante. Vi ventet 1- 2 timer på venterommet. Timen hos Slapø ble derfor meningsløs, da mamma var blitt for dårlig av å sitte så lenge. Temaet for timen var å rydde opp i medisinene fordi hjemmesykepleien hadde overtatt doseringen, og gitt mor dobbel dose over flere uker. Slapø snakket i nevrologiske termer, og det var umulig å skjønne hva han hadde håndskrevet om ny dosering fremover.
Det førte til at hjemmesykepleien fortsatte med dobbelt dose. Jeg tok kontakt med Slapø (resepsjonen) og prøvde å forklare at problemet. Det endte med at mor ble overført til nevrologisk på Rikshospitalet. Da skjønte jeg at det finnes gode nevrologer som faktisk lytter, og ikke ser på klokka hele tiden. Ble senere overført til nevrologisk i Drammen (bor i Bærum). Det er mulig dr. Slapø er en god nevrolog for andre nevrologiske tilstander enn Parkinson.
Jeg har fått behandling av Slapø jevnlig i 4 år og er veldig fornøyd. Han er profesjonell, men også veldig omsorg og investert
Har hatt oppfølging og fått MS diagnose. Denne legen gir ingen oppfølging eller bistand ift videre behandling enn å skrive ut årlig medisiner / kontroll. Har nå på eget initiativ kommet under behandling ved sykehus og opplever en helt annen personlig oppfølging.