Kristoffer Karpowicz
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Jeg hadde en bihuleoperasjon hos Karpowicz og følte meg ikke godt ivaretatt i det hele tatt. Han er kjapp, upersonlig og krass. Jeg fikk ingen instrukser om hva jeg skulle og ikke skulle etter operasjonen. Når jeg våknet fra narkosen i panikk med tampongene i nesen og gråt, kom han og nærmest lo hånlig opp i ansiktet på meg og hadde ingen forståelse før han bare gikk.
Jeg var på kontroll og da lot han meg aldri komme til ordet. Han pratet veldig kommanderende og hadde ingen forståelse for at jeg var utslitt, småredd og hadde smerter.
Han røsket i nesen og sendte meg ut.
Fikk beskjed om å bruke nesespray, noe en venninne av meg fikk streng beskjed om å ikke gjøre etter operasjon.
Fikk også beskjed om å snyte meg mens jeg var der, gang på gang. Men det står jo flere steder at man ikke skal snyte seg de første to ukene etter operasjonen.
Det har ikke jeg fått beskjed om før jeg selv søkte opp pga varige plager.
Jeg tviler ikke på at han er dyktig. Men jeg tror han feilinformerer og han er svært upersonlig og uklar i språket.
Jeg vet jeg må tilbake og gruer meg allerede.
Svært profesjonell og hyggelig lege som er dyktig til å forklare og betrygge. Svært lite dill dall og rett på sak. Jeg oppfattet ham som veldig munter og tillitsvekkende, og jeg følte meg veldig godt ivaretatt.
Han undersøkte grundig og stilte riktig diagnose.
Jeg kan anbefale ham på det sterkeste.
Legen er veldig erfaren, og hun føler seg trygg som pasient hos ham. Han forklarer alt grundig og er veldig profesjonell.
Vi har vært hos Kristoffer i flere omganger, over flere år med begge våre ørebarn. Kristoffer er dyktig, grundig og real! Har aldri følt at han har prøvd å selge oss ekstra tjenester, eller lurt oss, som man kan være litt nervøse for når man velger privat. Snarere tvert imot med denne legen. Anbefaler på det varmeste et besøk til Kristoffer, hvis man har barn med plager.
Hyggelig lege med mye kunnskap. Litt vanskelig å forstå alt han sa, siden han pratet litt gebrokkent svensk/norsk, så ble litt forvirrende å forstå hva han egentlig mente til tider. Men han forklarte flere ganger når jeg spurte og var veldig hyggelig. Han fant ut på 2 minutter hva problemet mitt er, noe min fastlege ikke har klart på tross av flere konsultasjoner.