Volvat Storo

Siste vurderinger av Volvat Storo

Fantastisk og dygtig Kirug

Lege: Solveig Gjengedal Skrevet

Jeg fik i maj foretaget en bryst forstørrelse med 200 ml. Solveig er en fantastisk og dygtig Kirug. Jeg følte mig så tryg gennem hele forløbet, og man kunne altid komme i kontakt med Solveig, hvis man havde spørgsmål, både før og efter operation. Jeg var meget i tvivl om størrelsen jeg skulle vælge, da jeg ikke ville have synligt store bryster. Kunne jeg vælge om, havde jeg lytte til Solveig, som vejledte mig til lidt større bryster.
Det er nu 6 måneder siden min operation, og mine bryster ser smukke og naturlige ud. Selv min mor, som var meget imod denne operation, synes det er de mest naturlige bryster hun har set.
Hvis man overvejer at få lavet bryster, så er dette det helt rigtige sted.

Upresis og slurvete

Lege: Jan Mellembakken Skrevet

Legen forteller ikke om viktige valg han tar på vegne av pasienten, journalfører ikke det som skal journalføres, slurver med å fortelle pasienten om viktige labsvar og ignorerer retningslinjer.

Trygg , kunnskapsrik og forklarende

Lege: Mathias Skotvedt Irgens Skrevet

Skulle in for en lyske brokk operasjon og hadde vært til undersøkelse hos senior gastro kirug Christian Fredrik Kropelien
Operasjonsdagen ble jeg ring opp av Volvat og spurt om jeg kunne komme før, noe jeg kunne og møtte opp kl.10
Ble raskt klargjort men siden de måtte stokke om på tidsplanen så ble det en annen lege som skulle operere.
Mathias Skotvedt Irgens Han var veldig forklarende. Jeg kunne velge om jeg ønsket å vente med operasjonen siden jeg ikke fikk oppsatt lege , men hvorfor skulle jeg det? Mathias var tryggheten selv å ja "vikarlegen " sto med glans.
Det hele var for meg en fantastisk opplevelse som gikk på skinner så langt uten komplikasjoner og nesten ikke smerter.
Topp skår for Volvat og Mathias , hans dyktighet og oppfølging er nå godt spredt i mitt kontakt nett

Trygg, hyggelig og dyktig.

Lege: Peter Johan Andersen Skrevet

Jeg anbefaler Peter til alle som trenger en ØNH-lege.

Jeg har alvorlig helseangst og trenger mye trygghet. Her får jeg det. Har hatt og har fremdeles et kronisk problem med øret. Det er plagsomt, men Peter trygger og ivaretar meg og angsten min hver gang jeg kommer.

Fantastisk lege

Lege: Christian Fredrik Kroepelien Skrevet

Ekstremt kunnskapsrik. Møter dine problemer på fremdragende måte slik at man føler seg trygg. Kommer aldri til å benyette en annen lege for gastro.