Volvat Storo

Siste vurderinger av Volvat Storo

Flink og forklarende

Lege: Mathias Skotvedt Irgens Skrevet

Jeg er endelig ferdig med sykdommen etter noen behandlingsrunder, takket være Mathias. Det tok over et år, men dette var nødvendig for et langvarig resultat.

Helt fantastisk 🤩

Lege: Frank F Steinbach Skrevet

Jeg har hatt en stor operasjon og litt mindre operasjon hos Dr Frank Steinbach. Veldig dyktig og flink lege😊. Og jeg er kjempe fornøyd med resultatet.

Godt ivaretatt

Lege: Solveig Gjengedal Skrevet

Først konsultasjon på Hamar, senere operasjon på Storo. Kom inn veldig fort til operasjon. Ble veldig godt ivaretatt på begge klinikkene. Dyktige fagfolk og en god behandler som ga meg god informasjon i firkant og fikk til et godt resultat for meg.

Anbefales på det sterkeste

Lege: Solveig Gjengedal Skrevet

Jeg har operert øvre øyelokk før jul Vil sterkt anbefale plastisk kirurg Solveig Gjengedal. Hun er hyggelig i møte med meg som pasient. Informerer meg og jeg har følt meg ivaretatt i hele prosessen. Alt har gått komplikasjonsfritt og jeg er super fornøyd med resultatet.

Profesjonelt

Lege: Solveig Gjengedal Skrevet

Trykt og godt å komme hit. Veldig hyggelige og dyktige ansatte. Min behandler er veldig hyggelig og dyktig. Flink til å forklare hva hun kunne gjøre/ikke gjøre. Bare positivt fra første besøk på Hamar til operasjon Storo og så kontroller Hamar. Veldig god oppfølging.