Marcus Eriksson
Æ har gått ned 40 kg og fått løs hud i ansiktet og på halsen (+ andre plasser). Fikk fjernet løsskinnet hos doktor Marcus. Veldig hyggelig mann som skjønte hva jeg ønsket. God oppfølging. Kunne ikke vært mer fornøyd med ansiktsløftingen. Ser bedre ut no enn for 10 år siden. Anbefaler han til alle.
Jeg opplevde både Marcus og Mette som to svært varme personer som tok godt imot meg, både før, under og etter operasjonen. Resultatet er også upåklagelig og jeg vil uten tvil anbefale privatklinikken videre. Hvis jeg skulle «satt fingen på noe», så savnet jeg et skriftlig infoskriv i tiden etter operasjonen. Ellers er det ingen problem å få tak i dem, og de oppfordrer også til å stille spørsmål dersom man lurer på noe i etterkant.
Jeg tok behandling mot overdreven svette under armene. (Miradry). Meget varm velkomst og profesjonell utførelse. Resultatet etter min behandling er mer en jeg kan drømme om, og jeg anbefaler privatklinikken på det sterkeste.
Ønsket å utføre en brystforstørrelse da jeg i mange år har vært misfornøyd med brystene mine. På klinikken ble jeg tatt veldig godt i mot og fikk god informasjon før behandlingen. Jeg synes legen var veldig dyktig og nøye. Under behandlingen ble jeg tatt veldig godt vare på av både sykepleier og legen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Han var veldig nøye på at det skulle være naturlig og passe min kropp slik jeg ønsket og det ble det. Kan anbefale Marcus Eriksson!
En svært flink lege. Er behagelig og ivaretakende. Profesjonell og personlig. Har pasienten i 100 % fokus. Gir god informasjon før etter behandling. Anbefales.