Nils Lykke
Hele prosessen var behagelig og effektiv. God informasjon og oppfølging. Ville anbefalt sted og operasjon til andre.
God total opplevelse med kirurg Nils Lykke og klinikken som helhet. Gjennomført stor bukplastikk med meget godt resultat. Nils Lykke var ærlig (som jeg setter stor pris på) ved konsultasjon. Følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele operasjonsprosessen ved klinikken. Veldig fornøyd med resultatet av operasjonen. Så fornøyd at øvrige operasjoner som jeg har behov skal gjøres av Nils Lykke som gir trygghet med sin kunnskap.
Fikk utført brystforstørrelse av Frode Lykke hos Aleris på Majorstuen. Han er utrolig kunnskapsrik og hørte på meg og mine ønsker. Kjempefornøyd med resultatet - det kunne ikke ha blitt bedre. Har fått mye skryt i etterkant. Oppfølgingen og informasjonen underveis og etterpå var også helt super. Kan anbefale Aleris, og plastikkirurg Frode Lykke, på det varmeste.
Meget dyktig kirurg. Han er effektiv, nøye og meget kunnskapsrik.
Han skaper trygghet.
Han anbefales!
Han oppfylte alle mine forventninger, og derfor er jeg veldig fornøyd med resultatet. Han lyttet til mine ønsker og kom med gode anbefalinger.