Oscar Ohene Asante
Jeg anbefaler denne legen uten forbehold. Oscar gjennomførte en konsultasjon jeg opplevde som fokusert, grundig, med nok tid til mine spørsmål. Han var nøye med forklaringene og undersøkte om de ble forstått - også betydningen av symptomer og behandling. Kompetanse og omsorg i en kombinasjon det gjorde godt å møte. Opplevelsen av å bli sett og tatt på alvor har jeg med meg i dagene etter konsultasjonen.
Sterk faglig og dyktig med pasienten. Svært positivt innstilt og «rett mann på rett plass». En positiv opplevelse å være pasient her.
Asante var noe helt annet enn forventet. Jeg forventet en kjapp sjekk av ørene for så å bli sendt ut igjen. Der tok jeg grundig feil. Asante tok tak i hele sykdomshistorikken min og var meget grundig i sine undersøkelser. Man føler seg tatt seriøst og han lytter og lar ingenting gå til tilfeldigheter. Dette er den beste legen jeg har vært hos, og skulle ønske han var fastlege. Kan anbefales på det varmeste, dyktig, grundig, faglig oppdatert, lyttende og tiltakskraftig lege. Verdt hver krone!
Fantastisk behagelig og hyggelig person og lege som gir tillit. Ivaretok oss på alle måter, brukte god tid på å undersøke, var nøye og etterlot ingenting til tilfeldighetene. Dyktig lege med en måte å kommunisere på som er helt enestående. Anbefales på det sterkeste.
Opplevet å få god, utfyllende og forståelig informasjon under konsultasjonen. Lett å prate med, blid og sympatisk. Dette gir en trygg, effektiv samtale med kvalitet. Oppleves som faglig dyktig.