Oscar Ohene Asante

Oscar Ohene Asante er øre-nese-hals-lege i Oslo

Siste vurderinger av Oscar Ohene Asante

Kunnskapsrik og informativ

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Oscar er en av de beste legene jeg har vært hos. Han tar seg god tid til å forstå problemet til pasienten, han tenker nøye igjennom hva jeg sier og sier ikke masse unødvendig når han lytter til mine plager. Han er høflig, rolig og har en gøyal humor - selv om han er seriøs og ordentlig, slår han av noen humoristiske strofer. Han hadde også satt seg inn i hvem jeg var som pasient da jeg kom tilbake etter flere mnd, og spurte hvordan det gikk. Det fikk meg som pasient til å føle at han virkelig bryr seg og at han ønsker å hjelpe. Han kommer også med flere ulike forslag til behandlinger og tar problemene på høyst alvor. Ellers vil jeg trekke frem at han virker som en lege som virkelig kan sakene sine og at han ønsker det aller beste for sine pasienter. Han stiller ekstra spørsmål og forklarer nøye. For at jeg skal få med meg informasjonen han kommer med har han begge gangene bedt meg notere ned det han sier på mobilen sin. Det burde flere leger gjøre. Da får jeg med meg det som blir sagt uten å gå derifra med masse ubesvarte spørsmål. Oscar virker alltid blid og det er hyggelig å komme på kontoret hans. Mine sterkeste anbefalinger.

Ovenfra og ned, ubehagelig holdning

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Det ble en ganske så ubehagelig legetime med denne legen. Fra første øyeblikk virket han uinteressert, arrogant og irritert. Stemningen ble dårlig som følge av dette, og jeg ble ganske ukomfortabel. Vanskelig å komme til orde før han avbrøt på en brysk måte. Han var også dårlg til p forklare hva han gjorde under undersøkelsene.

Jeg kunne ikke fortelle på langt nær alt jeg trengte for å få det meste ut av timen og gikk derfra med følelsen av at det var totalt bortkastet. Han bør jekke seg ned et par hakk, kan mildt sagt ikke anbefales.

Hei, veldig leit å høre at du ikke var fornøyd med meg. Hvis du skriver en skriftlig klage til Aleris og forteller oss litt mer utfyllende hva du mener som ble feil i behandlingen din, vil vi ta tak i dette og se om vi kan gjøre det bedre. Bare å ta kontakt så ordner vi dette. Hilsen dr. Asante

Besvart av Oscar Ohene Asante

Fantastisk fyr

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Rolig, kunnskapsrik, betryggende, flink. han var alle ord du kan tenke deg av positive ord:) tok seg god tid og forklarte nøye. jeg gikk ut rolig, fornøyd og hadde ett smil om munnen

Kunnskapsrik

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Følte meg veldig godt ivaretatt, Fikk riktig og god hjelp fra første øyeblikk. Han forklarer på en måte som er lett å skjønne.

Interessert, positiv og dyktig

Klinikk: Aleris Frogner Skrevet

Oscar var utrolig positiv og interessert da jeg var innom for en konsultasjon for noen mnd siden. Han tok meg seriøst, ville høre om min sykdomshistorie, stilte mange spørsmål og fikk meg til å føle meg prioritert som pasient. Veldig bra opplevelse, og jeg følte meg trygg på hans vurdering.