Profilbilde av øre-nese-hals-lege Stein Helge Glad Nordahl

Stein Helge Glad Nordahl

Profilbilde av øre-nese-hals-lege Stein Helge Glad Nordahl
Øre-nese-hals-lege

Om

Dr. med. Stein Helge Glad Nordahl er en av 3 spesialister i Otorhinolaryngologi & hode hals kirurgi som jobber hos oss. Han har sin utdannelse fra Universitet i Oslo og var med på å etablere vårt sykehus.

Dr. Nordahl er svært godt renommert inne sitt fagfelt og har i en årrekke vært overlege ved Haukeland universitetssykehus der han har ledet nese / bihule kirurgisk seksjon. Han har i flere år også sittet i styret og har også ledet Norsk Forening for Otorhinolaryngologi og Hode Hals kirurgi. Han har siden 2016 hatt et professorat ved Universitet i Bergen og han har i en årrekke vært faglig leder av Nasjonal Kompetansetjeneste for vestibulære sykdommer. Han har en svært omfattende internasjonal publikasjonsliste av artikler og underviser leger i Norge og i utlandet. Han sitter i styret til Praktiserende legers forening som er en yrkesforening under Den norske legeforening.

Dr. Nordahl har også generell kirurgisk erfaring og han er ansvarlig for vår endoskopisk bihulekirurgi, nesekirurgi, kirurgi med ballongdilatasjoner, men utfører også en rekke andre kirurgiske og laser prosedyrer innenfor øre-nese-hals-feltet. Han er medisinsk ansvarlig overlege ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter. Han er medlem av Den norske legeforening og Norsk forening for Otorhinolaryngologi & hode hals kirurgi.

Øre-, nese-, halssykdommer

Autorisasjon (1985)

Offentlig avtale

Ja

Stein Helge Glad Nordahl er øre-nese-hals-lege i Bergen

Siste vurderinger av Stein Helge Glad Nordahl

Veldig flink lege, empatisk og god spesialist

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Jeg kom til doktor Glad Nordahl i 2019 med store problemer med bihuler. Jeg slet med store smerter og ubehandlet allergi i over 20 år på det tidspunktet. Jeg ble raskt diagnoser og operert. Noen måneder etter operasjonen følte jeg meg allerede veldig bra. Så fikk jeg problemer med tannrøtter ved venstre bihule, og fikk hjelp til tverrfaglig behandling av dr Nordahl. Fikk fikset de tennene etter hvert også, og hadde hele tiden topp oppfølging fra både dr Nordahl o tannleger på Odontologen i Bergen. Nå er jeg helt frisk og fri for plager, og fikk livskvalitet tilbake. Takk til dr Nordahl for den gode oppfølgingen!

En fantastisk lege

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Dr Stein Helge Glad Nordahl yter en kjempe god service. Da vi har møtt litt motstand med tildeling av time til innsett av dren på vår datter på snart 7 år, har Glad Nordahl yt en service og ringt og send oss meldinger og fulgt oss opp hele veien. Dette har han bistått med både i arbeidstid og sin fritid.

Han viser også en stor forsiktighet ved undersøkelser i øret der han prøver å få barna til å heller le og samarbeide.

Vi har hatt et fantastisk godt samarbeid med Dr Nordahl.

Tusen takk.

Faglig dyktig og tilgjengelig lege

Klinikk: Privathospitalet - Fana Medisinske Senter Skrevet

Jeg opererte muslinger i nesen hos dr Nordahl for noen år tilbake og opplevde han den gangen som faglig dyktig, medmenneskelig og kompetent. Muslingreduksjonen gav dessverre ikke særlig effekt, og jeg dro tilbake igjen denne gangen for å rette opp neseskilleveggen. Jeg har hele livet slitt med å puste tilstrekkelig gjennom nesen men ikke tenkt særlig over det før nå. Dr Nordahl undersøkte nesen min grundig og forklarte at jeg var en neseskillevegg som var s-formet og komplisert å rette opp men han var trygg på at han kunne håndtere det. Jeg fikk god informasjon om operasjonen i forkant. Alt gikk som forventet og dagen etter jeg fjernet tampongene i nesen våknet jeg med lukket munn fordi jeg pustet utelukkende med nesen. Det er ubeskrivelig befriende å få muligheten til å oppleve full pusteevne gjennom nesen i voksen alder. Dr Nordahl er ekstremt faglig kompetent som kirurg men har også en unik evne til å lytte, samhandle og følge opp pasienter. Det er ikke ofte man finner en lege/kirurg som evner begge deler. Jeg kan virkelig varmt anbefale dr Nordahl til alle som måtte slite med neserelaterte plager.

Trygg og omsorgsfull lege/kirurg

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Jeg har vært pasient hos Dr Nordahl i 10 år. Operert bihuler 3 ganger. Han er alltid imøtekommende og tar seg tid. Fantastisk lege med mye kunnskap. Alltid følt meg trygg og ivaretatt under konsultasjoner og operasjoner.

Trygg og dyktig lege

Klinikk: Privathospitalet Fana Medisinske Senter Skrevet

Effektiv, personlig service og oppfølging, enten på telefon og personlig. Trygg og dyktig lege. Anbefales