Stephan Barbari
Fikk en fantastisk opplevelse med å fjerne en inngrodd tå negl. Har gjort d en gang hos fastlege, men opplevelsen her kan ikke beskrives, dem er bare fantastiske hele gjengen 😍 følte meg såå trygg og tatt vare på. Ekstremt god service 😍
For å være på den sikre siden så ringer jeg 2 ganger for å spørre om det blir operasjon på samme dag som konsultasjonen og det forsikrer damen i telefonen.det er satt av tid til det sier hun.når konsultasjonen er ferdig så var det plutselig ikke satt av tid???jeg må betale hvis jeg glemmer å avbestille, jeg tok fri fra jobb 2,5timer for å kjøre sønnen min.nå må jeg gjøre det igjen,..det koster penger....burde jeg sende regning da???på tapt ARBEIDSTID .....Altså er det mulig å være så lite konsentrert på jobb??håper de i resepsjonen vil svare på denne ang kompensasjon?????
Kort ventetid, effektiv behandling. Hyggelig lege og det øvrig personel var flinke og hyggelige. Kan absolutt anbefales.
Han har alltid tid til meg. Føler at jeg blir tatt på alvor. Sender meg videre til andre spesialister der han er «usikker/ikke hans felt»
God og rask behandling. Hyggelig personell.Minimal ventetid til angitt time. Resepsjonsluke kunne vært noe mer skjermet fra venterom.