Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke

Tomm K Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke
Plastikkirurg

Om

Tomm Bjærke er en anerkjent spesialist i plastisk kirurgi med over 30 års erfaring. Som en av Norges fremste eksperter innen bryst- og ansiktskirurgi, har han hjulpet utallige pasienter med å oppnå naturlige og harmoniske resultater. I tillegg til sitt fokus på bryst- og ansiktskirurgi, tilbyr han også et bredt spekter av andre plastiske operasjoner, alltid med pasientens sikkerhet og tilfredshet som høyeste prioritet.

Tomm Bjærke etablerte i år 2000 nettstedet plastiskkirurgi.no, som gir verdifull informasjon om plastisk kirurgi. Han er blant annet medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Tomm K Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Tomm K Bjærke

Trygghet

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg er super fornøyd med operasjonen jeg fikk utført hos Tomm. Jeg fikk utført brystforstørring der jeg måtte bytte ut eldre proteser og la inn nye. Jeg ble godt tatt i mot og ikke minst hørt. Jeg følte meg trygg og var virkelig i de rette hender. God oppfølgning og utrolig positiv at kirurgen er lett tilgjenglig i tiden etter operasjonen hvis man skulle ha noen beskymringer eller spørsmål. Stor fornøyd!

Profesjonell, dyktig og veldig hyggelig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg anbefaler Tomm Bjærke på deg varmeste. Fra første møte fikk jeg et veldig godt inntrykk og følte meg i trygge hender. Han er svært profesjonell og lytter til dine ønsker. Han gjennomførte både operasjon med brystløft og brystimplantater, og jeg fikk god oppfølging.

Godt ivaretatt ved brystkirurgi .

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Min opplevelse hos Tomm var kjempe fin. Ble godt tatt imot på konsultasjon ( hadde 2 stk) tok seg god tid da jeg var så usikker og hadde verdens av spørsmål ang brystkirurgi . Jeg ble tatt godt imot med mine ønsker og vi ble enige om hva som ble finest . Og han forklarte alt hva som kunne skje av komplikasjoner og hva som skulle gjøres før og etter operasjon. Alltid tilgjengelig hvis man lurte på noe . Jeg anbefaler tomm på det varmeste Dyktig kirurg og får ett godt resultat.
Man følte seg litt» hjemme» der .

Dame 43 år .

Profesjonell og tydelig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Tomm har gjennomført to forskjellige operasjoner på meg. Min opplevelse er å bli møtt med god informasjon rundt selve inngrepet og hva en kan forvente, på godt og vondt. Han har i tillegg en veldig behagelig fremtoning. Han fremstår som en som er oppdatert på utviklingen innen kosmetisk kirurgi. Jeg er superfornøyd med jobben han har gjort som har gitt et naturlig og pent resultat. Jeg vil gi Tomm og de øvrige ansatte ved klinikken i sin helhet de beste anbefalinger. En kosmetisk kirurg på øverste hylle.

Kunnskapsrike og flotte folk.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg kan på det varmeste anbefale Tomm Bjærke og hans team på Cosmo klinikk. Jeg fikk utført nedre øyelokk operasjon m påfølgende Co2 laser under øynene.
Jeg følte m godt ivaretatt fra start til slutt. Den første tiden hadde jeg dagelig oppfølging pr tlf m Tomm, han passet på at alt gikk rett for seg m rens og smøring av huden og svarte på spørsmål som evnt dukket opp.Fantastisk sted m blide og hyggelige ansatte. Anbefales på det varmeste.

64 mod [Navn fjernet av moderator].