Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke

Tomm K Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Tomm K Bjærke
Plastikkirurg

Om

Tomm Bjærke er en anerkjent spesialist i plastisk kirurgi med over 30 års erfaring. Som en av Norges fremste eksperter innen bryst- og ansiktskirurgi, har han hjulpet utallige pasienter med å oppnå naturlige og harmoniske resultater. I tillegg til sitt fokus på bryst- og ansiktskirurgi, tilbyr han også et bredt spekter av andre plastiske operasjoner, alltid med pasientens sikkerhet og tilfredshet som høyeste prioritet.

Tomm Bjærke etablerte i år 2000 nettstedet plastiskkirurgi.no, som gir verdifull informasjon om plastisk kirurgi. Han er blant annet medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Tomm K Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Tomm K Bjærke

Fin opplevelse

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Er så glad for at jeg valgte Tomm til å utføre min operasjon. Han er flink, ærlig og gir deg den følelsen at man blir tatt vare på og trygg! Anbefaler Cosmo på det sterkeste! Utrolig flink gjeng!

Tillitsvekkende og profesjonelt

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Første gangs møte var veldig Informativt med en tålmodig kirurg Tomm Bjerke som svarte godt og grundig på alle mine spørsmål.

Følte meg trygg og godt mottatt, ivaretatt og informert når jeg kom til operasjonen.
Veldig god oppfølging etter operasjon med lettfattelig forklaring/instruksjon på medisinering i de påfølgende dagene, som gikk uten smerter eller komplikasjoner.
Dr Tomm er perfeksjonist, utrolig dyktig, kunnskapsrik, tålmodig og ikke minst ærlig og vennlig.
Anbefaler Dr Tomm Bjerke og Cosmo Clinic og personalet på det sterkeste.

Et godt resultat kommer ikke av seg selv.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

I mitt ønske om å bli kvitt fett poser og rynker under øynene, fikk jeg anbefalt Cosmo Clinic. Jeg er 68 år og var redd for at alder kunne ha noe å si for resultatet. Jeg har nå fått dette gjort. Ønsket resultat er oppnådd, uten arr! Det er en glede å kunne anbefale klinikken v/Tomm Bjærke, basert på resultat og hele prosessen ifra begynnelse til slutt. Jeg har også blitt en hudpleie kunde. Godt å føle seg ivaretatt ut ifra behov.

Profesjonell service

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Etter 10 år med innkapslet protese,smerte og ubehag fikk jeg byttet ut protese av lege Tom Bjærke.Fantastisk lege!!Anbefaller på det sterkeste!!

Superfornøyd med brystproteser

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Etter reduksjon som ble i overkant «mistet jeg meg selv». Da jeg bestemte meg for å gjøre noe med det valgte jeg cosmo.
Anbefaler Tomm og teamet på det varmeste.
Med bakgrunn i spesialisthelsetjenesten,kan jeg si at de er profesjonelle og ivaretar pasient og fag på en utmerket måte.