Profilbilde av plastikkirurg Marius Solli-Nilsen

Marius Solli-Nilsen

Profilbilde av plastikkirurg Marius Solli-Nilsen
Plastikkirurg

Om

Dr Marius Solli-Nilsen er en erfaren plastikkirurg med bred kompetanse. Han startet som kirurg i 2007 ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Han har siden jobbet ved flere store sykehus, deriblant Rikshospitalet og Ullevål sykehus.

Marius har en allsidig bakgrunn og har erfaring med rekonstruksjoner etter brannskade og traume, avanserte brystrekonstruksjoner, og hud- og føflekkreftbehandlinger.

Siden 2011 har han fokusert på kroppsformende kirurgi etter store vekttap. Innen plastikkirurgien er dette et relativt nytt område og Marius har, gjennom sitt dedikerte arbeid, blitt en av de ledende fagpersonene innen dette feltet.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2006)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Marius Solli-Nilsen

Trygg, høy sans for det estetiske, svært hyggelig og imøtegående

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg møtte Marius Solli Nilsen første gang til konsultasjon i januar 2024, siden det har jeg har 4 kroppsformede operasjoner, alle hos han. Kunne ikke hatt en bedre kirurg. Han er nøye, grundig og veldig opptatt at detaljer.

Jeg brukte i forkant mye tid på internett for å gjøre Research. Har inntrykk av at de fleste i Norge er veldig flinke men jeg kom stadig tilbake til Marius Solli Nilsen, han er en av Norges fremste på figurformede operasjoner. Og man merker at han brenner for faget sitt og et genuint ønske om å hjelpe folk. engasjementet hans gjør at man føler seg svært trygg.

I etterkant av alle operasjoner er han tilgjengelig for spørsmål og han svarer raskt og grundig. Man blir tatt seriøs på alle spørsmål man måtte ha. Jeg har gjennomført bodylift, armer/axille, brystløft med transplanterte fett og forlenget lårplastikk.

De andre som jobber på Cosmo er også fantastiske fine, jeg har følt meg så trygg hele veien. Jakob, Hanne, Hege så flinke folk, jeg hadde valgt Marius Solli Nilsen og Cosmo igjen og igjen.

Svært dyktig og brenner for faget sitt.

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Etter flere mindre vellykkede og traumatiserende opplevelser ifm. operasjoner, så ble jeg endelig henvist til Marius. Han har utført fire operasjoner på meg, og han har vært så trygg og vanvittig dyktig. Jeg er 100% fornøyd med alle operasjonene og all oppfølging både underveis- og etter. Han er kjempe flink og en kunstner når det gjelder plastikk-kirurgi. Jeg får faktisk ikke roset han nok! Jeg vil aldri opereres av noen andre! Anbefales på det sterkeste!

Genuin og dyktig!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk en 360 bodylift og fettsuging utført i november 2023. Hele veien fra konsultasjon, operasjon, rekovalesens til etterkontroll ble jeg guidet og fulgt opp av Marius. Han og Cosmo teamet er helt enestående.

Når det kommer til resultatet av Marius sin jobb så kan jeg ikke si annet enn at jeg er super fornøyd. Alt vi har snakket om i forkant og hvilke forventninger han gav meg føre inngrepet innfridde til de grader.

Kan ikke annet en å anbefale Marius Solli-Nilsen på det sterkeste.

Det beste valget for meg - en veldig fin prosess fra A til Å

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg fikk utført bukplastikk med sammensying av magemuskler hos Marius Solli Nilsen ved Cosmo clinic. Jeg var hos andre klinikker først, men etter konsultasjonen hos Solli-Nilsen, var jeg ikke i tvil. Der en annen klinikk var opptatt av å gjøre mindre enn det som kanskje var nødvendig, for å få ned prisen, var Solli-Nilsen tydelig på hva som burde gjøres for å få et godt resultat. Jeg syns dessuten han var veldig behagelig og ålreit å prate med; jeg opplevde at han tok seg tid til å lytte til de bekymringene jeg hadde, og og jeg endte opp med å velge Solli-Nilsen og Cosmo clinic. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Jeg var veldig nervøs i forkant av narkosen og ble møtt med forståelse og tålmodighet hele veien; både av Solli-Nilsen, sykepleier og sekretær. Jeg fikk svar på alle spørsmål jeg hadde underveis og til og med mens jeg lå og ventet på å bli lagt i narkose. At jeg kunne kontakte Solli-Nilsen i etterkant av operasjonen, på sms, for eksempel, syns jeg også var trygt og fint. Også prosessen etter operasjonen gikk fint; jeg var til etterkontroll og fikk dessuten korrigert deler av arret i etterkant. I dag er jeg veldig glad for at jeg valgte å utføre bukplastikk hos nettopp Solli-Nilsen. Skal jeg noen gang gjøre noe annet, er jeg ikke i tvil om hvilken klinikk og kirurg jeg velger. Jeg har også anbefalt stedet og Solli-Nilsen til venner. Det eneste jeg angrer på, er at jeg ventet så lenge med å gjøre det. Hadde jeg visst at det fantes kirurger som Solli-Nilsen der ute, hadde jeg nok utført dette for mange år siden.

Beste avgjørelsen jeg har tatt!

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Veldig fornøyd med resultatet. Jeg tok full bukplastikk med lokalisert fettsuging pga Diastase (Delte magemuskler). Etter 2 barn med keisersnitt og 4 år senere var magen min stor og huden hang lav. Jeg er slank fra før men uansett hvor mye jeg trente og hvor sunt jeg spiste var buken svak og jeg så ut som jeg var 4 måneder gravid.
Etter en lang vurdering besøkte jeg Marius og ble enige om behandlingen.
Han lyttet godt og skjønte med engang hva jeg ville.
Jeg følgte med trygg hele veien, han forklarte alt veldig tydelig og var alltid tilgjengelig da jeg lurte på noe.
Andre personell og intensiv sykepleiere var også kjempedyktige og tok vare på meg.
Jeg er happy and mye mer komfortabel i min egen kropp og nærme six pack 😁.
7 mnd senere er fortsatt Marius og jeg i kontakt og jeg får tips og gode råd om arrbehandling.

Takk for en fantastisk service og fint arbeid.