Georg Krohn-Hansen
- Generell kirurgi
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Viser god forståelse for problemer jeg som pasient opplever. Svært kunnskapsrik og flink til å formidle hva en bør prøve først og hvilke behandlingsalternativer som finnes!
Fikk rask hjelp og ble tatt seriøst. Han var effektiv og hele tiden opptatt av at det skulle gå bra med meg under undersøkelsen. Fikk god oppfølging i ettertid.
Jeg jobber innen helse selv og vet hvordan man skal oppføre seg mot en pasient. Dessverre har Georg null empati. Han kjeftet på meg under en smertefull behandling han utførte. Jeg har nå fått skrekk, noe jeg ikke har hatt før.
Krohn-Hansen brukte god tid på å lytte på hva jeg hadde å si og utførte undersøkelsen på en grundig og skånsom måte.
Veldig fornøyd.
Da jeg var til undersøkelse hos Dr. Krohn-Hansen opplevde jeg å ikke bli tatt på alvor. Han bagetalliserte problemene mine, og jeg følte at han virkelig ikke hørte etter på det jeg fortalte. Jeg satt igjen med en veldig ubehagelig følelse i etterkant av at jeg hadde gjort noe galt ved å gå til legen. Jeg og fastlegen min fikk heller aldri tilsendt svaret på vevsprøven som ble tatt, så jeg måtte selv kontakte sentret på nytt for å purre. Frister ikke til gjentakelse.