Kenneth Chiu
Opererte brystene og tok fettsuging hos Kenneth høsten 2020. Tok motiva ergonomix 320 cc over muskelen.
Veldig fornøyd med resultatet og ikke minst hvor proff Kenneth er. Følte meg veldig ivaretatt og fikk gode råd og innspill. Kenneth er veldig menneskelig og lett å snakke med. Gir deg realistiske forventinger.
Anbefaler absolutt Kenneth
Jeg utførte fjerning av brystimplantat og tok et brystløft hos Kenneth Chiu.
Veldig fornøyd med resultatet.
Han er hyggelig og imøtekommende person.
Anbefales på det sterkeste.
Jeg tok fettsuging av hake i Juni 2020 hos Kenneth Chiu. Et år senere er jeg utrolig fornøyd med resultatet og hele prosessen. Fikk oppfølging like etter operasjonen av Kenneth og kunne ikke valgt en bedre kirurg. Han fikk meg til å føle meg veldig trygg, både før og etter operasjonen. I tillegg til at han forstod hvordan jeg ville ha det, snakket han om hva han kunne gjøre og hva som var best for meg under konsultasjonsttimen.
Anbefaler han for alle som tenker på å få utført den minste lille ting, du kommer ikke til å angre.
Opererte min nese hos Kenneth, og er superfornøyd! Veldig naturlig resultat, og han forstod godt hva jeg ville ha!
Opererte nesen hos Kenneth Chiu for ett år siden og er super fornøyd med resultatet idag. Det ser naturlig ut, hadde lang nese med skeiv tipp som ble rettet opp på en profesjonell måte. Har vært på flere konsultasjoner hos andre, men følte meg bedre forstått hos han. Kenneth hørte mine ønsker og ga innspilling om hva han tenker er best. Anbefales på det sterkeste.