Kenneth Chiu
Storfornøyd med behandlingen hos Kenneth. Følte meg trygg og ivaretatt fra første konsultasjon til siste kontroll. Lyttende, hyggelig og kunnskapsrik kirurg. Kenneth ga gode råd og god veiledning både før og etter behandling, og resultatet ble akkurat som jeg hadde ønsket. Jeg er veldig fornøyd med prosessen i sin helhet og anbefaler Kenneth på det sterkeste.
Jeg fikk utført stor bukplastikk med fettsuging av mage, hofter og flanker hos Kenneth Chiu. Sårbart som det er, å kle av seg og vise sine skambelagte deler av kroppen, slappet jeg raskt av på den første konsultasjonstimen. Evig takknemlig for vennlig, varm og realistisk vurdering og veiledning, og kunne ikke følt meg tryggere på selve operasjonsdagen. Og er utrolig fornøyd med resultatet. Veldig fin navle og fint, smalt, jevnt arr, som er lagt langt ned. Han tar også ut dren så tidlig som mulig. Kan ikke skjønne annet enn at dette er virkelig godt håndverk. Anbefales!
Jeg er trygg og fornøyd med behandlingen. Fikk god informasjon både før og etter ferdig med behandlingen.
Veldig fornøyd med både operasjon (poser under øyne) og oppfølging før/etter. Opplever Kenneth som ærlig i forhold til behov og forventet resultat osv., gir gode, kunnskapsbaserte og betryggende råd. Veldig fornøyd med resultatet og kan trygt anbefale både han og Aleris Nobel.
Vi dro til Aleris våren 2019 for å undersøke mulighetene for operasjon av min datters nese. Selv om hun var ung, visste jeg hvor mye dette betydde for henne og hvor stort kompleks det hadde vært helt siden 12-13 års alder. Har nesten ingen bilder av henne etter denne alderen. 18 år gammel fikk hun operert nesen hos Kenneth, han var flink til å forberede oss, og vi følte oss i trygge hender. I ettertid kan jeg ikke få sagt hvor stor forandring min datter har hatt, hun har fått et positivt selvbilde, er langt mer utadvendt og ei mere glad jente! Det var verdt det! Takker Kenneth for å hjelpe min datter med dette. Og så perfekt og fin nese hun har fått!