Caroline Becker
Clinic Hausken made it happen for us. The staffs we came in contact with were without exception very professional, knowledgeable & massively caring. Their attention to details is very keen, they change protocols for best results precisely. Clinic Hausken indeed offers good & quality service, we are grateful & we strongly recommended this clinic to couples who like us have a difficult times in conceiving.
Profesjonelle folk som virkelig vet å ta vare på pasientene sine. Fantastisk god hjelp har vi fått hos dere
Vi er veldig fornøyde med hjelpen vi har fått hos Klinikk Hausken, og har fått gode og kunnskapsrike råd gjennom hele behandlingsforløpet.
Vi er takknemlige for all hjelp vi har fått hos klinikk Hausken Lysaker. Bare blide og imøtekommende mennesker i alle ledd, med gode løsninger og tilstrekkelig informasjon.
Dr. Caroline er faglig dyktig, gir svært kompetent inntrykk og god å snakke med. Jeg har vært hos en annen gynekolog som ikke oppdaget problemet jeg hadde, men Dr. Caroline oppdaget problemet ved første konsultasjon.
Hun er veldig beroligende og jeg har følt meg svært godt ivaretatt. Kommer definitivt tilbake til henne neste gang og anbefaler henne på det varmeste.