Håvar Løseth

Øre-, nese-, halssykdommer

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Ja. Har avtale ved Bogstadveien Øre Nese Hals

Dr Løseth AS Telefonnummer22 93 07 7022 93 07 ...
Bogstadveien 36 0366 Oslo
Håvar Løseth er øre-nese-hals-lege i Oslo

Siste vurderinger av Håvar Løseth

Trygg og kunnskapsrik lege og klinikk

Klinikk: Christiania klinikken Skrevet

Dr. Håvar Løset opr mine augelokk. Inntrykket av klinikken var topp, dyktige fagfolk som gjorde alt trygt og godt, og god informasjon. Dr Håvar Løseth gjorde meg roleg før og under opr. Og har følgt meg opp fantastisk i ettertid m å være tilgjengelig. Reultatet på augelokka vart tipp topp ! Kan annbefalast. Gry

Menneskelig å hyggelig lege

Klinikk: Medi3 Skrevet

Veldig fornøgd med hjelpa jeg har fått av dr. Løseth. Operasjon gikk veldig bra, å tiden etterpå har vært problemfri.

En mester i faget

Klinikk: Christiania klinikken Skrevet

Når man skal gjennomgå en så komplisert operasjon som det neseplastikk er, er valget av kirurg helt avgjørende, og ikke noe man skal ta lett på. Jeg er så takknemlig for at valget mitt landet på Dr. Håvar Løseth. Han innehar alle kvaliteter som er nødvendig for et optimalt resultat. Jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen, fra første konsultasjon til etterkontroll. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, både funksjonelt og estetisk. Heldige er de som får Dr. Løseth som kirurg!

Særdeles kompetent, seriøs - og hyggelig kirurg !!!

Klinikk: Medi3 Skrevet

En mer kompetent og hyggelig kirurg skal Du lete lenge etter; det er faktisk et privilegium å være pasient hos Håvar - ingen over og ingen ved siden.

Jeg er umåtelig fornøyd med operasjonen som ble gjennomført - og kan på det sterkeste anbefale denne kirurgen - enten operasjonen er kosmetisk eller av medisinske årsaker. Om jeg skal foreta kirurgiske inngrep på (d)et senere tidspunkt er Håvar et åpenbart - og kvalifisert - førstevalg.

Han har dertil en behagelig fremtoning og menneskelige kvaliteter - og en profesjonell og faglig tilnærming til oppgavene. Og han er definitivt en perfeksjonist med genuin interesse og lidenskap for sitt fagområde - og en person jeg har dyp og inderlig respekt for - som menneske og fagperson.

Hvis Du vil ha et optimalt resultat er Håvar den kompetansen Du søker.. Det er min entydige konklusjon - basert på min udelt positive erfaring.

Trygg og nytenkende!

Klinikk: Christiania klinikken Skrevet

Jeg benyttet meg av Håvar og er svært fornøyd med prosessen. Jeg hadde tidligere en konsultasjon med en annen lege, som foreslo en mer drastisk operasjon av nesen (file ned kul osv), mens Håvar er mer moderne i sin stil hva det gjelder både pent resultat og metodene dit. Hele teamet under operasjonen var kjempeflinke og sørger for at du føler deg trygg hele veien! Kan anbefales på det sterkeste.