Håvar Løseth
Jeg fikk et kjempebra inntrykk av Håvard ved første møte. Han er lett å snakke med og han er dyktig! Har hørt mange som har vært hos han som skryter fælt. Vil til han igjen!❤️
Skal man behandles for nese/bihuleproblemer, så finnes det kun en kirurg.....Håvar Løseth....han ga meg livskvaliteten tilbake, ferdig snakka !!
Håvar fremstår veldig trygg og kunnskapsrik i jobben. Han ga god og tydelig informasjon i forkant av operasjonen, samtidig som han viste en genuin interesse for å følge opp i etterkant av operasjonen. Alt i alt hadde jeg en svært god opplevelse, samtidig som jeg ble veldig fornøyd med resultatet av neseoperasjonen. Anbefales på det varmeste!
Håvard opererte nesen min ved Lovisenberg sykehus.
Operasjon og oppfølging har vært helt prima!
Anbefales.
Dr Løseth gjennomførte min rhinoseptumplastikk (Lovisenberg) på en alldeles trygg og profesjonell måte . Håvar er en meget dyktig lege og kirug som KAN faget sitt, ser sammenhenger og er utrolig flink til å kommunisere med pasientene sine. Jeg oppfattet han som en meget kunnskapsrik og empatisk persom som tok seg god tid til å forklare hvordan og spesielt hvorfor de forskjellige prosessene under operasjonen skulle gjennomføres . Dette gjør det veldig enkelt å forstå hvilken resultater man kan oppnå og forvente. Oppfølgingen etter operasjonen har vært fantastisk bra. Jeg kan bare anbefale denne legen på det varmeste.
Takket være ham kan jeg endelig pusse tenner uten pustestopp.