Håvar Løseth
En mer kompetent og hyggelig kirurg skal Du lete lenge etter; det er faktisk et privilegium å være pasient hos Håvar - ingen over og ingen ved siden.
Jeg er umåtelig fornøyd med operasjonen som ble gjennomført - og kan på det sterkeste anbefale denne kirurgen - enten operasjonen er kosmetisk eller av medisinske årsaker. Om jeg skal foreta kirurgiske inngrep på (d)et senere tidspunkt er Håvar et åpenbart - og kvalifisert - førstevalg.
Han har dertil en behagelig fremtoning og menneskelige kvaliteter - og en profesjonell og faglig tilnærming til oppgavene. Og han er definitivt en perfeksjonist med genuin interesse og lidenskap for sitt fagområde - og en person jeg har dyp og inderlig respekt for - som menneske og fagperson.
Hvis Du vil ha et optimalt resultat er Håvar den kompetansen Du søker.. Det er min entydige konklusjon - basert på min udelt positive erfaring.
Jeg benyttet meg av Håvar og er svært fornøyd med prosessen. Jeg hadde tidligere en konsultasjon med en annen lege, som foreslo en mer drastisk operasjon av nesen (file ned kul osv), mens Håvar er mer moderne i sin stil hva det gjelder både pent resultat og metodene dit. Hele teamet under operasjonen var kjempeflinke og sørger for at du føler deg trygg hele veien! Kan anbefales på det sterkeste.
Jeg fikk et kjempebra inntrykk av Håvard ved første møte. Han er lett å snakke med og han er dyktig! Har hørt mange som har vært hos han som skryter fælt. Vil til han igjen!❤️
Skal man behandles for nese/bihuleproblemer, så finnes det kun en kirurg.....Håvar Løseth....han ga meg livskvaliteten tilbake, ferdig snakka !!
Håvar fremstår veldig trygg og kunnskapsrik i jobben. Han ga god og tydelig informasjon i forkant av operasjonen, samtidig som han viste en genuin interesse for å følge opp i etterkant av operasjonen. Alt i alt hadde jeg en svært god opplevelse, samtidig som jeg ble veldig fornøyd med resultatet av neseoperasjonen. Anbefales på det varmeste!