Camilla Stadheim Hellum
Fikk et godt inntrykk av Camilla ved første utredning, men var dessverre svært skuffet over oppfølging.
Jeg ventet i månedsvis på oppfølging av dokumenter jeg trengte for å få henvisning til IVF. Det var svært vanskelig å få kontakt med Camilla, og det var dårlig kommunikasjon med legekontoret som resulterte i at jeg måtte bruke tid og penger på unødvendige timer. Det endte med at jeg måtte sende henvisningen til IVF på egenhånd uten Camilla, for det tok for lang tid.
Camilla er akkurat sånn en gynekolog skal være; varm og imøtekommende, empatisk og profesjonell. Undersøkelsen som i alle år har vært ganske vond, kjennes nesten ikke.
Kjempegod på informasjon og oppfølging.
Skulle gjøre en undersøkelse jeg hadde gruet meg til en stund til. Camilla er en veldig trygg lege å ha på laget hvis trenger en som er god på multitasking! :) Til tross for endel ubehag underveis - klarte hun både å ivareta og trygge meg, samtidig som hun jobbet effektivt. Har vært hos Hellum noen ganger tidligere, og kommer aldri til å bytte gynekolog. Hun anbefales på det varmeste.
Var hos Camilla ifm. mistanke om en mulig abort. Følte meg veldig godt ivaretatt. Komfortabel undersøkelse med god og tydelig informasjon gitt underveis.
Dette er min beste opplevelse av en gynekolog. Rolig og tillitskapende. Her følte jeg meg godt ivaretatt. Celleprøve og undersøkelse ble utført på en profesjonell og effektiv måte. Knapt merkbart. 100% fornøyd!